Zoekt u een Beautyrest matras? Koop ze bij De Matrassengigant!

Matras kopen van topmerk Beautyrest

"Verbeter uw nacht en haal het meeste uit uw dag", dat is het motto van Beautyrest. Voor elke soort slaper willen ze een luxueuze matras aanbieden. In de winkels van De Matrassengigant kunt u terecht voor twee collecties van Beautyrest: de Hybrid en de Sensory-collectie by Simmons: matrassen met verschillende comfortniveaus, keuze tussen medium en stevige ondersteuning en technologieën waar u alleen maar beter van zult dromen. Bent u geïnteresseerd om een Beautyrest matras te kopen? Kom dan langs in een van onze winkels. Wilt u onze volledige aandacht, dan kunt u steeds telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken met een van onze experts. Wij geven met plezier een antwoord op al uw vragen.

Nu -20% op alle Beautyrest-matrassen! Actie geldig t.e.m. 31/03/22 in onze winkels

Hybrid Beautyrest matras

Beautyrest Hybrid

Zoekt u een koele matras? De Beautyrest Hybrid beschikt over het InfiniCool™ Plus-systeem, wat garant staat voor een koel slaapoppervlak. Dankzij het ContourFit™ Design vindt u gemakkelijk de optimale slaappositie. Met het Beautyrest Gel Geheugenschuim ontlast u drukpunten zoals heupen en schouders. Test de Hybrid matrassen

Beautyrest Sensory

Ook de Beautyrest Sensory matrassen beschikken over verschillende technologieën om uw slaapcomfort een niveau hoger te tillen. Zo beperken deze matrassen drukpunten aanzienlijk en bieden ze een grotere contactoppervlakte, wat een betere lichaamshouding in de hand werkt. Ervaar het in een van onze winkels

Sensory Beautyrest matras

De eigenschappen van de Beautyrest Sensory collectie in een oogopslag

 

Hoogte

Comfort

Ondersteuning

Technologie

Aantal veren 140x190

Aantal veren 160x200

Bekleding

Feeling Soft

30 cm

Zacht

Medium stevig

Pocketveren Sensoft Evolution medium stevig

713

820

Visco-elastisch schuim 40 mm, Wattenvulling Quallofil® Allerban® by Dacron®, wattenvulling Aquasens

 

Feeling Firm

30 cm

Medium stevig

Stevig

Pocketveren Sensoft Evolution stevig

713

820

Geprofileerd Elivéa® 40 mm, wattenvulling Quallofil® Allerban® by Dacron®, wattenvulling Aquasens

Energy Soft

26 cm

Zacht

Medium stevig

Pocketveren Sensoft Evolution medium stevig

713

820

Wattenvulling Quallofil® Allerban® by Dacron®, wattenvulling Aquasens

Energy Firm

26 cm

Stevig

Stevig

Pocketveren Sensoft Evolution stevig

713

820

Wattenvulling Quallofil® Allerban® by Dacron®, wattenvulling Aquasens

Topmatras

4 cm

Zacht

 

Comfortschuim 10 mm

-

-

Wattenvulling Quallofil® by Dacron® 600 g/m2

Beautyrest: kwaliteit en vakmanschap sinds 1925

Het Franse merk Beautyrest bestaat al sinds 1925 en is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve matrassenfabrikanten. Het bedrijf wil grenzen verleggen, zodat u het ultieme slaapcomfort kunt ervaren. Volgens Beautyrest is slaap een wonder dat de prestaties van de mens op een natuurlijke wijze bevordert. Daarom kunt u dankzij hun slaaptechnologieën genieten van de meest herstellende slaap, zodat u overdag beter kunt focussen en u meer energie hebt.

Bekijk de catalogus van de Sensory-collectie

De Matrassengigant: uw slaapexpert

Bij De Matrassengigant geniet u van hoogwaardige kwaliteit aan de beste prijs. Dankzij de rechtstreekse aankoop bij producenten kunnen wij u de beste prijs én kwaliteit aanbieden. Bij ons kunt u dus terecht voor kwalitatieve bedden, boxsprings, matrassen, toppers, bedtextiel enz. Wilt u een kwalitatieve matras zoals een Beautyrest matras kopen? Ontdek dan nu ons aanbod aan Beautyrest matrassen in een van onze winkels.