metalen bed kopen online

Metalen bedden

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
 1. Modern metalen bed Eva
  Rating:
  0%
  Vanaf € 348,00
  10 tot 20 dagen
 2. Metalen bed Ruby
  Rating:
  0%
  Vanaf € 350,00
  10 tot 20 dagen
 3. Modern metalen bed Julia
  Rating:
  0%
  Vanaf € 350,00
  10 tot 20 dagen
 4. Modern metalen bed Claudia
  Rating:
  0%
  Vanaf € 378,00
  10 tot 20 dagen
 5. Tweekleurig metalen bed Bicolour 2000.00
  Rating:
  0%
  Vanaf € 392,00
  10 tot 20 dagen
 6. Klassiek metalen bed Triest
  Rating:
  0%
  Vanaf € 432,00
  10 tot 20 dagen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Metalen bed kopen online? Bij De Matrassengigant!

Na een vermoeiende dag is er niets beter dan uw nacht door te brengen in een bed waar u optimaal kunt genieten van uw nachtrust. Als u weet dat u per dag ongeveer acht uur in uw bed doorbrengt, is het belangrijk om in een comfortabel bed te liggen. Bent u op zoek naar een bed van hoogwaardige kwaliteit dat bovendien jarenlang kan meegaan? Dan is een metalen bed het ideale bed voor u. Een metalen bed is in de eerste plaats een zeer stevig bed, waardoor u er jaren van kunt genieten. Een metalen bed kopen online staat dus garant voor het kopen van een duurzaam bed.

Geniet van het ultieme comfort

Wie kiest voor een metalen bed, kiest voor een bed met een lange levensduur. Doordat het materiaal van nature zo stevig is, kunt u langer genieten van uw nachtrust in zo’n bed dan in een houten bed. Indien u toch op zoek bent naar een houten bed met een lange levensduur, dan raden wij u aan om een massief houten bed te kopen.

Naast de duurzaamheid heeft een metalen bed kopen nog veel meer voordelen.

Zo zult u dankzij de stevigheid nooit last hebben van een krakend of piepend bed. Bovendien is een metalen bed makkelijk in onderhoud. U hebt slechts een nat doekje nodig om het bedstel schoon te houden. Een metalen bed kan dus gemakkelijk uw hele leven meegaan waardoor deze op lange termijn nog goedkoper zijn ook. Met dit soort bed bent u dus zeker van een onderhoudsvriendelijk en hygiënisch bed.

Wist u trouwens dat een metalen bed zorgt dat u minder elektrische signalen opvangt? U slaapt dus gezonder, langer en hygiënischer in een metalen bed.

Een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring

Indien u voor De Matrassengigant kiest, kiest u voor ervaring. Wij bestaan reeds 20 jaar, waardoor we door de jaren heen veel ervaring hebben opgedaan. Vroeger specialiseerden wij ons vooral in bedden met lattenbodems, terwijl we ons nu ook sterk focussen op het verkopen van vaste en elektrische boxsprings. Daarnaast bieden wij ook slaapkameraccessoires, matrassen, bedtextiel, bedbodems en toppers aan van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u een van onze slaapkamerartikelen zoals een metalen bed kopen online? Dan kunt u bij ons steeds rekenen op professioneel advies door een van onze experten!