Loading

Metalen bedden

 • Hulp & advies

  Wij staan voor je klaar

 • 3 Showrooms

  In België

 • Gratis levering

  In België & Nederland

 • 053 41 88 33

  Onze klantendienst helpt je graag

Producten 25-31 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Lit Dico Modena en métal
Klassiek metalen bed Modena
Slechts € 438,00
Bekijk details
Lit Dico Messina en métal coloris blanc
Klassiek metalen bed Messina
Slechts € 438,00
Bekijk details
Klassiek metalen bed Lyon
Klassiek metalen bed Lyon
Slechts € 442,00
Bekijk details
Lit Dico Zypren en métal
Klassiek metalen bed Zypern
Slechts € 453,00
Bekijk details
Lit Asti en métal coloris blanc
Klassiek metalen bed Asti
Slechts € 458,00
Bekijk details
Lit Dico Imola en métal
Klassiek metalen bed Imola
Slechts € 458,00
Bekijk details
Lit Dico Monza en métal
Klassiek metalen bed Monza
Slechts € 458,00
Bekijk details

Producten 25-31 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Metalen bed kopen? Bij De Matrassengigant!

Na een vermoeiende dag is er niets beter dan uw nacht door te brengen in een bed waar u optimaal kunt genieten van uw nachtrust. Als u weet dat u per dag ongeveer acht uur in uw bed doorbrengt, is het belangrijk om in een comfortabel bed te liggen. Bent u op zoek naar een bed van hoogwaardige kwaliteit dat bovendien jarenlang kan meegaan? Dan is een metalen bed het ideale bed voor u. Een metalen bed is in de eerste plaats een zeer stevig bed, waardoor u er jaren van kunt genieten. Een metalen bed kopen staat dus garant voor het kopen van een duurzaam bed.

Geniet van het ultieme comfort

Wie kiest voor een metalen bed, kiest voor een bed met een lange levensduur. Doordat het materiaal van nature zo stevig is, kunt u langer genieten van uw nachtrust in zo’n bed dan in een houten bed. Indien u toch op zoek bent naar een houten bed met een lange levensduur, dan raden wij u aan om een massief houten bed te kopen.

Naast de duurzaamheid heeft een metalen bed kopen nog veel meer voordelen.

Zo zult u dankzij de stevigheid nooit last hebben van een krakend of piepend bed. Bovendien is een metalen bed makkelijk in onderhoud. U heeft slechts een nat doekje nodig om het bedstel schoon te houden. Een metalen bed kan dus gemakkelijk uw hele leven meegaan waardoor deze op lange termijn nog goedkoper zijn ook. Met dit soort bed bent u dus zeker van een onderhoudsvriendelijk en hygiënisch bed.

Wist u trouwens dat een metalen bed zorgt dat u minder elektrische signalen opvangt? U slaapt dus gezonder, langer en hygiënischer in een metalen bed.

Een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring

Indien u voor De Matrassengigant kiest, kiest u voor ervaring. Wij bestaan reeds 20 jaar, waardoor we door de jaren heen veel ervaring hebben opgedaan. Vroeger specialiseerden wij ons vooral in bedden met lattenbodems, terwijl we ons nu ook sterk focussen op het verkopen van vaste en elektrische boxsprings. Daarnaast bieden wij ook slaapkameraccessoires, matrassen, bedtextiel, bedbodems en toppers aan van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u een van onze slaapkamerartikelen zoals een metalen bed kopen? Dan kunt u bij ons steeds rekenen op professioneel advies door een van onze experten!