hoofdkussens kopen online

Hoofdkussens

Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 30

Pagina

per pagina
 1. Hoofdkussen Travel Pillow

  Speciale prijs € 45,00 Vanaf € 89,00
  3 tot 4 weken
 2. Hoofdkussen Fit Pillow

  Speciale prijs € 69,00 Vanaf € 89,00
  3 tot 4 weken
 3. Hoofdkussen Energy Pillow 2

  Speciale prijs € 69,00 Vanaf € 89,00
  10 tot 20 dagen
 4. Hoofdkussen Iconic Pillow

  Speciale prijs € 79,00 Vanaf € 129,00
  3 tot 4 weken
 5. Hoofdkussen Cloud

  Speciale prijs € 79,00 Vanaf € 159,00
  Op voorraad
 6. Hoofdkussen Pillow You Blauw

  Speciale prijs € 105,00 Vanaf € 139,00
  3 tot 4 weken
 7. Hoofdkussen Pillow You Oranje

  Speciale prijs € 105,00 Vanaf € 139,00
  3 tot 4 weken
 8. Hoofdkussen Pillow you Fuchsia

  Speciale prijs € 105,00 Vanaf € 139,00
  3 tot 4 weken
 9. Hoofdkussen Pillow You Groen

  Speciale prijs € 105,00 Vanaf € 139,00
  3 tot 4 weken
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 30

Pagina

per pagina

Heerlijk wegdromen? Uw ideale hoofdkussens kopen online bij De Matrassengigant!

Uw nachtrust hangt van verschillende elementen af: uw matras, dons, textiel, de omgeving, maar zeker ook uw hoofdkussen heeft invloed op uw slaap. De ene slaapt liever met één stevig hard kussen, de andere met meerdere zachte kussens. Alles hangt dus van uw persoonlijke voorkeur af. Bent u op zoek naar een specifiek hoofdkussen? Of Hebt u advies nodig bij het maken van uw keuze? Vraag het aan De Matrassengigant. Hoofdkussens kopen online was nog nooit zo eenvoudig! Via onze live chat kunt u online al uw vragen stellen, of kom langs in een van onze filialen!

Zo kiest u het juiste hoofdkussen

Uw hoofdkussen is even belangrijk als een goede matras. Het hoofdkussen is er om uw hoofd en nek te ondersteunen en te zorgen voor volledige ontspanning van het lichaam. Op die manier zult u sneller in slaap vallen en dieper slapen. Het ideale hoofdkussen hangt van enkele elementen af: uw slaaphouding en uw temperatuurvoorkeur.

Slaaphouding

Slaapt u op uw rug, zij of buik? Voor elk van deze posities hebt u een aangepast kussen.

 • Het merendeel van de mensen slaapt op de zij. Belangrijk bij een zijslaper is dat de schouder en de hals zo goed mogelijk ondersteund worden. Een stevig kussen om de ruimte tussen de nek en schouder op te vangen is dus aangeraden. 
 • De rugslaper heeft een flexibel kussen nodig, dat ervoor zorgt dat de wervelkolom in een natuurlijke en comfortabele positie komt te liggen. 
 • Slapen op de buik is de slechtste positie voor uw nek, maar toch zijn er heel wat mensen die op de buik slapen. Een ideaal hoofdkussen kopen om de spanning van de nek op te vangen is van groot belang. Een laag en soepel hoofdkussen is perfect voor de buikslaper.

Temperatuurvoorkeur

Hebt u het ’s nachts vaak te warm? Of hebt u het liever knus en warm? Dan zal uw hoofdkussen op vlak van temperatuur ook comfort bieden. Een hoofdkussen met gel zorgt namelijk voor een snelle afkoeling. U zult minder snel zweten in uw slaap, waardoor u sneller en dieper zult slapen. Een kussen uit dons, synthetisch, latex of traagschuim zal warmte langer vasthouden en is ideaal voor iemand die het graag warm heeft.

De Matrassengigant: uw slaapspecialist

Naast al uw vragen rond hoofdkussens kopen online, kunt u bij De Matrassengigant ook terecht voor heel wat andere zaken. Een nieuwe matras of boxspring kopen, maar ook op maat gemaakte kasten of ander bedtextiel. Kortom, dé specialist voor uw slaap!