Loading

Topperbeschermers

 • Hulp & advies

  Wij staan voor je klaar

 • 3 Showrooms

  In België

 • Gratis levering

  In België & Nederland

 • 053 41 88 33

  Onze klantendienst helpt je graag

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Drap-housse Marbella pour surmatelas en coton coloris blanc
Splittopper Beschermer Marbella
Slechts € 35,00
Bekijk details
Drap-housse Coral pour surmatelas en coton coloris blanc
Splittopper Beschermer Coral waterdicht
Slechts € 46,00
Bekijk details
Drap-housse Marbella pour splittopper en coton coloris blanc
Splittopper Beschermer Marbella
Slechts € 70,00
Bekijk details
Drap-housse Coral pour splittoper en coton coloris blanc
Splittopper Beschermer Coral waterdicht
Slechts € 92,00
Bekijk details

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Matrasbeschermer topper kopen? Bij De Matrassengigant!

Wilt u optimaal genieten van uw nachtrust? Dan kunt u uw slaapcomfort aanzienlijk verbeteren dankzij een topper of topdekmatras. Een topper zorgt namelijk voor meer ondersteuning tijdens het slapen. Bovendien is het eenvoudiger om deze regelmatig om te draaien en kunnen twee matrassen een worden. U kunt dus op een voordelige manier uw “oude” matras upgraden naar een nieuwe matras. Daarnaast kunt u uw topdekmatras extra beschermen dankzij een matrasbeschermer voor een topper. Zo verlengt u de levensduur van uw matras en geniet u van meer hygiëne tijdens het slapen. Een matrasbeschermer topper kopen? Dat doet u nu voordelig bij De Matrassengigant!

Geniet nog meer van uw slaap dankzij een topdekmatras matrasbeschermer

Dankzij een kwalitatieve topper matrasbeschermer krijgen vuil, bacteriën en vocht geen kans om in uw matras te dringen. Indien deze toch in uw matras kunnen dringen, dan zullen de kwaliteit en levensduur van uw matras aanzienlijk afnemen. Daarom is het van groot belang dat u een kwalitatieve matrasbeschermer voor uw topper aanschaft. Een matrasbeschermer topper kopen kunt u nu aan voordelige prijzen bij De Matrassengigant.

Meer dan 20 jaar ervaring

Bij De Matrassengigant kunt u steeds rekenen op onze jarenlange ervaring. Onze experts gaan samen met u op zoek naar de slaapkamerartikelen die aan al uw noden voldoen. Bovendien kunt u bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen, boxsprings, lattenbodems, dekbedovertrekken, kinderbedden, nachttafels, kleerkasten, toppers en meer. Wilt u een matrasbeschermer topper kopen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment of bezoek een van onze filialen!