Better Night micro- pocketveren matras Clémantine HR gel

Gratis levering

in Belgie & Nederland

Betaal cash

bij levering


Better Night  micro- pocketveren matras Clémantine HR gel

* Verplichte velden
Slechts € 623,00 Normale prijs € 623,00
Levertijd : Op voorraad
 • Gegevens

  De kern van dit Better Night micro-pocketveren matras Clémantine HR gel bestaat uit een micro-pocketvering met 9 comfortzones en 500 veren per m2. Hiervoor worden veel meer en veel kleinere pocketveren gebruikt dan bij andere pocketvering matrassen. De lichaamsdruk wordt zodoende egaler verdeeld, met als resultaat lekker slapen op een comfortabel matras. 

  Wat dit Better Night micro-pocketveren matras Clémantine HR gel extra bijzonder maakt is de 4 centimeter dikke toplaag met temperatuurregulerende gelparels. Gelmatrassen zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van koudschuim. Aan het koudschuim zijn op 1 zijde gelparels toegevoegd, waardoor het materiaal minder temperatuurgevoelig is. De open celstructuur zorgt namelijk voor een optimale ventilatie zodat het nooit te warm of te koud is. Dit maakt gelmatrassen ideaal voor elk seizoen en voor mensen die snel te warm hebben in bed. Dit gelmatras biedt een unieke mix van geltraagschuim en micro-pocketvering. 

  Een supercomfortabel matras dat luchtdoorlatend is met een perfecte drukverdeling. Het gelmatras vormt zich sneller en zorgt voor een ergonomisch correcte ondersteuning, met een zwevend ligcomfort zonder drukpunten. De warmte regulerende eigenschappen zorgt samen met de antibacteriële bescherming voor een aangenaam en hygiënisch slaapklimaat.

  Dit matras kan ook in andere maten dan de standaard maten geleverd worden, indien gewenst kan dit matras op maat gemaakt worden in elke gewenste maat, neemt U hiervoor contact met ons op. De standaardmaten (90/140/160/180x200) zijn op stock en binnen de 2-3 werkdagen leverbaar. De levertermijn voor de buitenmaten bedraagt ook 2-3 werkdagen. Als u meteen uw product wil afhalen in ons magazijn, gelieve ons dan eerst te contacteren.  

 • Kenmerken

  • Merk: Better Night - Clémantine 
  • Soort matras: micro-pocketveren
  • Hardheid/ comfort: medium
  • Densiteit: 50 kg/m³
  • Hoogte/dikte: 22 cm
  • Kern: 9-zone micropocketveren 500/m2, Afdeklaag: 1 zijde 4cm koudschuim 50 kg/m3 met temperatuurregulerende gelparels (zomerzijde), 1 zijde 4cm koudschuim 50kg/m (winterzijde)
  • Hoes/tijksamenstelling: Aegis behandeld
  • Hoes/tijk doorstikking:  ja
  • Hoes/tijk afritsbaar: ja
  • Hoes wasbaar: ja
  • Antiallergisch: ja
  • Ventilatie: ja
  • Vrij van schadelijke gassen (CFK): ja
  • Geschikt voor verstelbare bodems: ja
  • Maximale belasting:  130 kg
  • Weerszijden beslaapbaar:  ja
  • Garantie: 10 jaar
  • Antihuisstofmijt: ja
 • Begrippenlijst

  Aegis

  Aegis® zorgt voor een ultra hygiënisch en antiallergisch slaapklimaat. Bacteriën, schimmels en huisstofmijt maken geen schijn van kans om in de vezels van een stof binnen te dringen. Zij worden door de nano-coating technologie onschadelijk gemaakt. ægis® werkt preventief en permanent.

  Pocketvering

  Pocketvering kenmerkt zich door een wat steviger comfort. De opbouw van het product bestaat uit vele tonvormige veren die elk individueel in losse zakjes zijn verpakt. Hierdoor kan elke veerindividueel van elkaar bewegen en zich naar je lichaam vormen. Pocketveren hebben een goede veerkracht en bieden daardoor een goede ondersteuning van het lichaam voor een stabieler ligcomfort. Pocketvering producten zijn vaak opgebouwd in comfortzones waarbij de veren verschillende hardheden hebben. Hierdoor voelt het soepeler aan bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte, zodat je lichaam altijd perfect ondersteund wordt.

  Comfortzones

  Dit zijn de speciaal aangebrachte "zones" in het matras die opgebouwd zijn uit verschillende hardheden. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte, zodat het lichaam altijd perfect ondersteund wordt.

  3D ventilatieborder

  De 3D ventilatieborder is meestal ingebouwd in de rand van een matras.  Ze voert warme lucht af, zodat je altijd comfortabel slaapt. Door gebruik van 3D-ventilatie is het matras heerlijk ventilerend en vochtregulerend. 

  Begrip koudschuim met gel = HR gel toevoegen.

 • Reviews

 • Bestelinfo

  Bestellen

  Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken. 

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Bij elk artikel in onze webshop staat een verwachte levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.  

  De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Indien de oude matras mee moet genomen worden door ons, gelieve deze dan ook op het gelijksvloerklaar te zetten. De oude matras wordt gratis door ons meegenomen. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen.

  De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs.

  Retourneren

  Voor het aanmelden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Bij retour moeten de goederen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn matrassen, boxsprings, ledikanten en andere speciaal op maat geconfigureerde artikelen. Ook beslapen kussens kunnen omwille van hygienische redenen niet retour worden gestuurd.

  De matrassengigant probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, neem dan contact op met ons via 053-41 88 33 . De adviseurs van de matrassengigant zijn graag bereid om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

  Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.

 • Vragen

  Heb je een vraag ? Schrijf ze hier neer