Blog

Uw ideale matras kiezen in 5 stappen

Wilt u een nieuwe matras kopen? Beslis dan niet te snel, tegenwoordig heeft u eindeloos veel keuze. Ga op zoek naar een matras die bij u en uw lichaam past. Ontdek onze tips om de ideale matras te vinden.

29 november 2021

Waarop moet u letten als u een kindermatras koopt?

Een goede matras is zeer belangrijk voor de groei en ontwikkeling van uw kind. Maar hoe weet u zeker dat u de juiste matras koopt? Moet de matras hard of zacht zijn? Zijn er specifieke zaken die u over het hoofd bekijkt? Wij beantwoorden al deze vragen in ons artikel.

11 november 2021

Studentenkamer inrichten: wat is onmisbaar?

Gaat u binnenkort ook het volledige studentenleven ontdekken en heeft u besloten om op kot te gaan? Het inrichten van een studentenkamer met een klein budget is nooit evident, toch is het niet onmogelijk. Bekijk snel onze tips en ideeën voor een mega leuke kamer.

26 oktober 2021

Tips voor de leukste baby slaapkamer

Baby op komst? Voorzie een veilige, maar knusse babykamer waar uw kindje in alle veiligheid kan slapen. Veilig hoeft daarom niet saai te zijn, in tegendeel zelfs! Met onze tips heb je in no time een gezellige kamer.

4 oktober 2021

Kinderkamer inrichten: hoe begint u eraan?

Bent u uw kinderkamer aan het inrichten of misschien wel aan het herinrichten en bent u op zoek naar inspiratie? Met onze 4 tips heb jij in no time een prachtige kinderkamer.

29 september 2021

Hoe reinigt u best uw matras? Tips & tricks

U denkt er misschien niet meteen bij na maar ook uw matras heeft nood aan een jaarlijkse schoonmaakbeurt. Weet u niet goed hoe? Dankzij onze tips is u matras reinigen een kinderspel.

16 september 2021

Welke planten zijn ideaal voor uw slaapkamer?

Wist u dat planten op uw slaapkamer hebben zorgt voor een betere nachtrust? Test het uit en kijk welke plant ideaal voor u is. We hebben ze alvast voor u op een rijtje gezet.

16 augustus 2021

Hoe vaak moet u uw lakens wassen?

Hoe vaak verschoont u best uw lakens? Elke week, om de twee weken of misschien wel meer dan twee weken? Het antwoord op deze vraag vindt u samen met heel wat tips en weetjes in onze blog.

5 augustus 2021

Hoe stoppen met snoozen?

Wilt u ook een goede nachtrust en een vast slaapritme? Probeer dan in de ochtend die verleidelijke snoozeknop te vermijden en probeer onze tips te volgen voor een optimaal resultaat.

22 juli 2021

Moderne slaapkamer van accessoires tot het zachtste beddengoed

Bij het inrichten van uw slaapkamer kan u vele kanten uit als het gaat over de keuze van uw interieur. Van modern, speels tot tijdloos, bij ons vindt u het allemaal. Haal inspiratie uit onze tips en laat u helemaal gaan.

8 juli 2021