Gratis levering

in Belgie & Nederland

Betaal cash

bij levering


Bonnellveren matras Karin Van landschoot

* Verplichte velden
Slechts € 127,00 Normale prijs € 159,00
Levertijd : 10 tot 20 dagen
 • Gegevens

  Deze Bonnellveren matras van Van Landschoot is perfect geschikt voor alle soorten bedden doordat wij verschillende afmetingen van dit matras aanbieden. Deze bonnellveren matras heeft een stevige hardheid. Daarnaast heeft deze matras een prima prijs- kwaliteitverhouding.
  De Bonnellveren matras van Van Landschoot heeft een hoogte van 20 cm. De veren worden onderling verbonden door een spiraaldraad. De kern van de matras bestaat uit dubbelconische veren uit koolstofstaal, die thermisch gehard zijn voor een lange levensduur met permanente elasticiteit.
  Dit draagt bij tot het uitstekende draagvermogen en uiteraard is dit type matras ventilerend. Deze Bonnel veren matras heeft een 2,5 cm dikke afdeklaag in polyether zodat u zeker slaapt als een roosje. Deze Deze Van Landschoot Bonnellveren matras is ideaal in combinatie met een vlakke matrasbodem, bij voorkeur in een boxspring.
  Dit matras is geschikt voor personen tot 75 kg en heeft een dubbeldoek tijk die afritsbaar is en doorstikt met 300 gram anti-allergische watten en comfortschuim. Deze afneembare dubbelstikte luxehoes is bestikt met anti- allergisch polyester.
  De hoogte van het matras is 20 cm en heeft een universele stevige hardheid.
  Dit matras kan ook in andere maten dan de standaard maten geleverd worden, indien gewenst kan dit matras op maat gemaakt worden in elke gewenste maat, neemt U hiervoor contact met ons op.
  De standaardmaten (90/140/160/180x200) zijn op stock en binnen de 2-3 weken leverbaar. De levertermijn voor de buitenmaten bedraagt ook 2-3 weken. Als u meteen uw product wil afhalen in ons magazijn, gelieve ons dan eerst te contacteren.

 • Kenmerken

  Merk: Van Landschoot
  Soort matras: Bonnellveren
  Hardheid/comfort: hard
  Densiteit: 25kg/m³
  Hoogte: 20 cm
  Kern: bonnellveren
  Afdeklaag: polyether
  Hoes/tijk: damast
  Hoes/tijk doorstikking: ja
  Hoes/tijk afritsbaar: nee
  Hoes wasbaar: neen
  Handvaten: ja
  Maximale belasting: 75 kg
  Garantie : 2 jaar
  Geschikt voor verstelbare bodems: neen

 • Begrippenlijst

  Bonellvering
  Bonellvering kenmerkt zich door een wat soepeler comfort. Dit is hét traditionele veren systeem dat is opgebouwd uit vele stalen veren die met elkaar verbonden zijn doormiddel van een vlechtwerk.
  Dit zorgt voor een goede verdeling van het lichaamsgewicht en biedt comfortabele ondersteuning. De lucht tussen de veren zorgt voor goede ventilatie en heeft een prima vochtregulatie.
  Bonnellveren
  Bonellvering is een binnenveringsoort die bestaat uit vele losse, dubbelconische vier- of vijfslagsveren. Deze zijn onderling verbonden met een spiraalveer.
  Hardheid
  De hardheid van het matras kan zacht – medium – hard of extra hard zijn.
  Hoogte
  De hoogte van een onderdeel wordt gemeten aan de hand van het middelpunt van het product.
  Kern
  Dit is de binnenkant van een matras, topper of bedbodem, de opbouw van de kern kan uit verschillende materialen bestaan zoals: Polyether, Pocketveren, Bonellveren, Latex, Traagschuim, Koudschuim etc.
  De kern bepaald de ondersteunende eigenschappen van het matras. Om deze kern komt de afdeklaag en de hoes van het matras.
  Polyether
  Polyether heeft een schuimdichtheid die uitgedrukt wordt in een SG waarde. Hoe hoger de waarde hoe duurzamer en beter ondersteunend het product.
  Polyether biedt voldoende ondersteuning en een redelijke vochtregulatie voor een comfortabele nacht. De open celstructuur zorgt voor een goed ventilerend vermogen en is gekenmerkt door de isolerende werking van polyesterschuim.
  Tijk
  Dit is de hoes van het matras, topper of kussen. Een goede tijk draagt bij aan het comfort, de klimaateigenschappen en de algehele hygiënische uitrusting van het slaapsysteem.

 • Reviews

 • Bestelinfo

  Bestellen

  Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken. 

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Bij elk artikel in onze webshop staat een verwachte levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.  

  De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Indien de oude matras mee moet genomen worden door ons, gelieve deze dan ook op het gelijksvloerklaar te zetten. De oude matras wordt gratis door ons meegenomen. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen.

  De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs.

  Retourneren

  Voor het aanmelden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Bij retour moeten de goederen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn matrassen, boxsprings, ledikanten en andere speciaal op maat geconfigureerde artikelen. Ook beslapen kussens kunnen omwille van hygienische redenen niet retour worden gestuurd.

  De matrassengigant probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, neem dan contact op met ons via 053-41 88 33 . De adviseurs van de matrassengigant zijn graag bereid om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

  Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.

 • Vragen

  Heb je een vraag ? Schrijf ze hier neer