Boxspring Arthur

Boxspring Arthur 
Vanaf 1.321,49 € Excl. BTW 1.599,00 € Incl. BTW
Levertijd: 4-6 weken
Gratis levering en installatie in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Boxspring Arthur is een moderne, trendy boxspring. Deze modern boxspring past in elke slaapkamer. Door zijn hoofdbord met grote lijnen geeft deze boxspring u slaapkamer een moderne look. Deze boxspring is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is bekleed met een designstof.

 

Hoofdbord

 

Het hoofdbord is meegestoffeerd in dezelfde kleur als de boxen en matras van deze boxspring. Dit zorgt ervoor dat de boxspring een mooi geheel vormt. De grote, rechte lijnen geven dit hoofdbord een hippe en moderne uitstraling.

 

Matras & topper

 

Standaard zijn in deze boxspring een matras en topper inbegrepen. De 19 cm dikke matras bestaat uit een kern van 300 pocketveren/m 2. Deze zorgen ervoor dat de matras goed ventileert en dat er bijna geen kuilvorming kan ontstaan.

 

De matras is in dezelfde stof bekleed als de rest van de boxspring. Dit zorgt ervoor dat de boxspring een mooi geheel vormt.

 

De 10 cm dikke topper bestaat uit koudschuim. Koudschuim zorgt voor een uitstekende ventilatie en luchtcirculatie. Deze is dus heel geschikt voor mensen die 's nachts veel transpireren. Daarnaast is het een heel stevig materiaal en geschikt voor mensen die tot 100 kg wegen.

 

Poten

 

Bovendien beschikt deze boxspring over een set poten die hoog genoeg zijn om onder het bed te kunnen kuisen. Deze poten zorgen er ook voor dat het bed heel stabiel is.

 

Kortom, met deze boxspringcombinatie gaat u gigantisch goed slapen !

Bijkomende informatie

Garantie 5 jaar
Hoofdbord dikte 13 cm
Hoogte hoofdbord 120 cm
Kern solide houten afwerking
Kleur alle kleuren mogelijk
Levertermijn 4-6 weken
Matras meegestoffeerde 7-zone pocketveren matras
Matras kern solide houten afwerking
Merk Better Night
Verstelbaar ja