boxspring bed kopen online
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina

Tonen als

Foto-tabel

Lijst
 1. Elektrische boxspring Napels met opbergruimte

  Vanaf € 2.529,00
  € 3.290,00
  4-6 weken
  Toevoegen om te vergelijken
 2. Elektrische boxspring Turijn met opbergruimte

  Vanaf € 2.409,00
  € 3.140,00
  4-6 weken
  Toevoegen om te vergelijken
 3. Meer info
  818
  -23%

  Elektrische boxspring Flex met opbergruimte

  Vanaf € 1.649,00
  € 2.145,00
  4-6 weken
  Toevoegen om te vergelijken
 4. Meer info
  818
  -23%

   Elektrische boxspring Julia

  Vanaf € 1.799,00
  € 2.335,00
  Op voorraad
  Toevoegen om te vergelijken
 5. Elektrische Boxspring Roma met opbergruimte

  Vanaf € 2.299,00
  € 2.990,00
  4-6 weken
  Toevoegen om te vergelijken
 6. Elektrische boxspring Milaan met opbergruimte

  Vanaf € 2.409,00
  € 3.140,00
  4-6 weken
  Toevoegen om te vergelijken
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Boxspring bed kopen? Online bij De Matrassengigant

Steeds meer mensen willen een boxspring bed kopen online. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Dankzij de samenstelling staat een boxspring garant voor luxueus slaapcomfort. Het onderstel, ook wel de box genoemd, is gevuld met veren en zorgt voor de nodige ondersteuning van uw lichaam terwijl u slaapt. Bovenop de box komt een matras (koudschuim, traagschuim, latex …) en eventueel een extra dekmatras of topper voor extra comfort. Het is deze gelaagde opbouw die u het ultieme slaapcomfort biedt: voor elke laag kunt u de keuze maken die zo goed mogelijk aansluit bij uw lichaam en uw gewicht perfect verdeelt over het geheel. En breekt u weleens een lat van uw lattenbodem? Ook dat is verleden tijd met een boxspring bed. Met een boxspring koopt u alles voor uw slaapcomfort in één stuk. Het gevolg? In zijn totaliteit is een boxspring goedkoper dan een standaard bed met lattenbodem. Een boxspring is bovendien stevig en duurzaam. En de beklede afwerking? Die kunt u volledig afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren en interieur.

Praktisch én comfortabel: een elektrische boxspring met opbergruimte

Een boxspring met opbergruimte combineert twee elementen die uw slaapkamer meerwaarde bieden: een hoogst comfortabel bed én extra opbergruimte voor bijvoorbeeld bedlinnen, donsdekens of kleding en schoenen die u minder vaak draagt. Kiest u voor een boxspring met opbergruimte én elektrische besturing? Dan kiest u bovendien voor optimale afstelling van de bodem aan uw lichaam. Zo kunt u uw bed aanpassen om de meest comfortabele slaappositie te zoeken. Of wat dacht u ervan om voor het slapengaan de meest aangename houding aan te kunnen nemen om tot rust te komen met een boek of uw favoriete serie? Enkele drukken op de toetsen van uw verstelbare boxspring en u kunt languit ontspannen. Voeten omhoog en relaxen maar! Hebt u rugklachten? Ook dan is het optimaal om de stand van uw bed te kunnen afstemmen aan uw fysieke noden. Onze experts geven u in dat geval graag de nodige toelichting.

De beste investering is de investering in een bed!

Uw slaap is goud waard. Zonder goede nachtrust functioneert u maar half. Wilt u een boxspring bed kopen online? Bij De Matrassengigant kunt u steeds rekenen op advies op maat van uw slaapwensen en een ruim aanbod matrassen, boxsprings, toppers, bedden … Ons doel? Dé slaapoplossing aanbieden - voor ieder budget én voor iedere stijl!