Tempur boxsprings
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Tonen als

Foto-tabel

Lijst
 1. Tempur One boxspring

  € 1.252,00
  10 tot 20 dagen
  Toevoegen om te vergelijken
 2. Tempur North boxspring

  € 6.048,00
  10 tot 20 dagen
  Toevoegen om te vergelijken
 3. Tempur Zero G 400 boxspring

  € 3.148,00
  10 tot 20 dagen
  Toevoegen om te vergelijken
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Tempur boxsprings: de perfecte balans tussen comfort en design

De design boxsprings van Tempur zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zijn de boxsprings voorzien van een Tempur matras. De drukverlagende eigenschappen van dit matras zorgen voor ultieme ondersteuning. Op die manier zijn de Tempur boxsprings niet enkel stijlvol, maar zorgen ze ook voor een goede nachtrust. Maak met een Tempur hoofdkussen uw nachtrust compleet

One by Tempur boxspring

Komt u maar niet toe aan een goede nachtrust? Dan heeft Tempur de oplossing voor u, namelijk een luxe boxspring (one by Tempur boxspring). Deze boxspring is onder andere elektrisch verstelbaar en helemaal naar eigen wens samen te stellen. De boxspring is gemakkelijk te monteren en ziet er in elke ruimte goed uit.De ONE By Tempur Boxspring is ontworpen door de beste Deense ontwerpers en ingenieurs, om u de kwaliteit te bieden die u van Tempur verwacht. Op dit luxe bed kunt u heerlijk slapen en uitgerust wakker worden om de dag goed te beginnen. Kom deze Tempur boxspring kopen in een van onze winkels of koop deze boxspring Tempur online! 

Verschillende onderdelen combineren

De ONE By Tempur Boxspring kunt u volledig naar eigen wens samenstellen. Zo heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Een eigen stijl kan gecreëerd worden door de boxspring te combineren met een van de trendy hoofdborden en poten naar keuze. Bij de ONE By Tempur Boxspring zijn er drie opties mogelijk omtrent het matrasgevoel: soft, medium en firm. Zo kunt u een matras kiezen dat bij u past. De ONE by Tempur matrassen bieden u het comfort en de ondersteuning waar u dat nodig hebt, zodat u kunt genieten van een geweldige nachtrust. Elk matras wordt geleverd met een gemakkelijk afritsbare hoes en is wasbaar op 40°C, zodat u uw matras altijd fris en schoon kunt houden. De matras heeft een hoogte van 20 cm.

De elektrische boxpring is ergonomisch verantwoord

Slapen op een elektrische boxspring is goed voor uw lichaam en uw gewrichten en hierdoor ergonomisch zeer verantwoord. Het is ideaal voor mensen met bijvoorbeeld rugklachten. Ten eerste is deze luxe boxspring in hoogte verstelbaar wat helpt bij het in- en uit bed stappen. Zo kunt u uw dag meteen goed beginnen. Daarnaast kan ook bijvoorbeeld het hoofd- en voeteneinde van het bed worden versteld, wat zorgt voor een betere zit- en slaaphouding. Vooral nu veel mensen hele dagen achter een bureau zitten is dit een belangrijk pluspunt. 

Comfortabel slapen in een luxe bed

Dat er bij het gebruik van een elektrische boxspring veel voordelen komen op het gebied van ergonomische klachten is zeer fijn, maar bijna net zo belangrijk is elke nacht comfortabel kunnen slapen. Dat kan zeker op zo’n luxe bed. De luxe van het elektrisch verstellen van de boxspring biedt ook voor mensen zonder klachten extra comfort. Zo hoeft u niet handmatig uw boxspring te verstellen, maar gaat dat allemaal elektrisch door het gebruik van een afstandsbediening. Dat is zeer handig en kost u een stuk minder moeite. 

De nadelen van een luxe elektrische boxspring

Luxe boxsprings kopen is niet zomaar iets. Het gaat om veel geld en is altijd een weloverwogen beslissing. Zo is ook een elektrisch verstelbare boxspring een flinke investering. Gelukkig kunt u bij de one by Tempur boxspring ook kiezen voor een vlakke bodem. Dit is nog steeds een luxe bed, alleen is die niet elektrisch verstelbaar. Hierdoor heeft u nog steeds alle voordelen van een kwaliteitsboxspring, maar bespaart u toch al snel honderden euro’s. Hij gaat nog steeds lang mee, slaapt even comfortabel en blijft een echt design bed. Daarnaast kunt u zelfs gebruik maken van 10 jaar volledige garantie. Door te investeren in een luxe bed slaapt u jarenlang lekker en wordt u altijd uitgerust wakker. 

Tempur bedden

Naast de one by Tempur boxspring heeft Tempur nog andere excellente slaapsystemen zoals de Tempur North boxspring en de Tempur Zero G 400 boxspring. Daarnaast heeft Tempur nog 2 bedden : het Tempur relax bed en het ease by Tempur bed. Het Tempur assortiment bevat ook nog een topper en de welbekende hoofdkussens. Wilt u advies over de aankoop van uw Tempur slaapmateriaal ? Vraag dan raad aan onze experts! U kan uw Tempur boxspring online kopen of kom langs in een van onze winkels.