Donzen dekbed Clima Balance warmteklasse 1 Ducky Dons

Gratis levering

in Belgie & Nederland

Betaal cash

bij levering


Donzen dekbed Clima Balance warmteklasse 1 Ducky Dons
* Verplichte velden
Slechts € 365,00
 • Gegevens

  Donzen dekbed Clima Balance warmteklasse 1

  Levertermijn: 2-3 weken

  Eigenschappen:

  • Gevuld met 100% witte Siberische ganzendons
  • Tijk 100% katoen met ventilatiestroken, NM135
  • Cassette geproduceerd met opstaande schotjes
  • Unieke klimaatregeling
  • Tot 3 keer meer vochtafvoer
  • Ideaal partnerdekbed

  Clima Balance

  Het enige dekbed met een natuurlijk klimaatregelingsysteem.

  Met Clima Balance stellen wij het eerste dekbed met een tweezonesysteem voor: met dons gevulde vakken die zorgen voor de warmte isolatie en unieke klimaatregelingzones die zorgen voor de afvoer van overtollige warmte.

  Een eenvoudig principe met een verbluffende werking!

  Warme lucht stijgt op waardoor al heel snel een persoonlijk microklimaat ontstaat. De unieke klimaatregelingzones voeren overtollige warmte en vocht op natuurlijke wijze snel af zodat er onder het dekbed een persoonlijk en droog microklimaat ontstaat dat tijdens de slaap steeds opnieuw automatisch wordt aangepast. Door deze constante warme luchtstroom kan koude lucht niet onder het dekbed komen en ontstaan er dus geen koude zones.

  Je creëert je eigen persoonlijke microklimaat, door deze constante ideale temperatuur slaap je vaster en ontwaak je fitter. Bovendien creeren deze unieke klimaatregelingzones de ideale omstandigheid om met twee personen onder één dekbed te slapen.

  De werking van Clima Balance is onderzocht door de gerenommeerde Technische Universiteit Dresden. Uit de resultaten blijkt dat tot driemaal meer vocht wordt afgevoerd. De met Siberische ganzendons gevulde vakken zorgen voor een lichte, aangename warmte, terwijl de klimaatregelingzones het transpiratievocht samen met de overtollige warme lucht afvoeren uit het dekbed. Clima Balance vermindert hierdoor dus oververhitting en transpiratie.

  Nomite®

  Nomite® is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa.

  - Wat betekent het Nomite® label?

  Een donzen dekbed met het Nomite® label is bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

  - Hoe werkt het?

  Donzen dekbedden voorzien van het Nomite® label hebben een zeer dichtgeweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat.

  - Uniek: Ducky Dons is de enige producent die aan al haar donzen dekbedden het Nomite® label mag voeren.

 • Reviews

 • Bestelinfo

  Bestellen

  Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken. 

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Bij elk artikel in onze webshop staat een verwachte levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.  

  De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Indien de oude matras mee moet genomen worden door ons, gelieve deze dan ook op het gelijksvloerklaar te zetten. De oude matras wordt gratis door ons meegenomen. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen.

  De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs.

  Retourneren

  Voor het aanmelden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Bij retour moeten de goederen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn matrassen, boxsprings, ledikanten en andere speciaal op maat geconfigureerde artikelen. Ook beslapen kussens kunnen omwille van hygienische redenen niet retour worden gestuurd.

  De matrassengigant probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, neem dan contact op met ons via 053-41 88 33 . De adviseurs van de matrassengigant zijn graag bereid om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

  Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.

 • Vragen

  Heb je een vraag ? Schrijf ze hier neer