Elektrische boxspring Alora

Elektrische boxspring Alora
Levertijd: 10-20 dagen
Gratis levering en installatie in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Deze elektrische boxspring Alora combineert het beste van 2 werelden. Doordat het bed elektrisch verstelbaar is, kan u uw hoof den voeten omhoog doen. Dit is handig om tv te kijken of een boek te lezen in bed.

 

Elektrische boxspring Alora is een moderne boxspring. Deze past in elke slaapkamer door zijn tijdloze uitstraling. Boxspring Napels heeft een hoofdbord met vierkanten wat een chique uitstraling geeft aan uw kamer. Deze boxspring is beschikbaar in verschillende kleuren. Daarnaast kan u voor de bekleding kiezen uit designstof of lederlook.

 

Boxspring Alora is een complete boxspringset met hoofdbord, matras, topper, boxen en poten. U ervaart een heel goed ligcomfort door de matras met pocketveren. De uitstekend ventilerende 7 zone pocketveren matras met 500 pocketveren/m2 zorgt voor de nodige ondersteuning en optimale vochtregulatie. Deze matras is ook meegestoffeeerd in dezelfde kleur als het bed zodat het 1 mooi geheel is. De luxe koudschuimtopper maakt dit comfort compleet. Koudschuim is een ventilerend materiaal dat zorgt dat het matras altijd koel blijft aanvoelen. Deze is ideaal voor mensen die 's nachts transpireren. Koudschuim is ook een stevig materiaal zodat u een harder ligcomfort ervaart. Deze topper is ook in een splitversie met traagschuim of latex verkrijgbaar.

 

Deze boxspring is ook voorzien van voetbeugels zodat de matrassen niet kunnen verschuiven als u het bed in een andere positie brengt.

  

De bijhorende poten zorgen niet enkel voor de stabiliteit maar geven dit bed een moderne, luxueuze, strakke en tijdloze look aan uw slaapkamer.

 

Kom volledig tot rust met deze boxspring combinatie en ga gigantisch goede nachten tegemoet !

Bijkomende informatie

Garantie 5 jaar
Hoogte hoofdbord 120 cm
Kern solide houten afwerking
Kleur alle kleuren mogelijk
Levertermijn 10-20 dagen
Lighoogte 70 cm
Matras pocketveren
Matras kern solide houten afwerking
Merk Better Night
Verstelbaar ja