Elektrische boxspring New York

Boxspring New York heeft een gebogen hoofdbord met verschillende vlakken. Deze boxspring is beschikbaar in alle kleuren. Daarnaast kan u voor de bekleding kiezen uit stof of lederlook .

 

Levertijd: 4-6 weken
Gratis levering en installatie in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Elektrische boxspring New York is een moderne boxspring. Deze past in elke slaapkamer door zijn tijdloze uitstraling.

Hoofdbord

Boxspring New York heeft een gebogen hoofdbord met verschillende vlakken. Deze boxspring is beschikbaar in alle kleuren. Daarnaast kan u voor de bekleding kiezen uit stof of lederlook .

hoofdbord

7-zone pocketveren matras

Boxspring New York is een complete boxspringset met hoofdbord, matras, topper, boxen en poten. U ervaart een heel goed ligcomfort door de matras met pocketveren. De uitstekend ventilerende 7 zone pocketveren matras met 500 pocketveren/m2 zorgt voor de nodige ondersteuning en optimale vochtregulatie. Deze matras is ook meegestoffeeerd in dezelfde kleur als het bed zodat het 1 mooi geheel is.

Koudschuim topper

De luxe koudschuimtopper maakt dit comfort compleet. Koudschuim is een ventilerend materiaal dat zorgt dat het matras altijd koel blijft aanvoelen. Deze is ideaal voor mensen die 's nachts transpireren. Koudschuim is ook een stevig materiaal zodat u een harder ligcomfort ervaart. Deze topper is ook in een splitversie verkrijgbaar of in traagschuim of latex.

ny

Voetbeugels

Deze boxspring is ook voorzien van voetbeugels zodat de matrassen niet kunnen verschuiven als u het bed in een andere positie brengt.

Elektrisch verstelbaar

Het grote pluspunt is de elektrische verstelbaarheid van dit bed. Zo kan u apart uw voeten, rug of hoofd in de gewenste positie brengen. Dit zorgt ervoor dat u goed kan slapen of in een comfortabele houding tv kan kijken of een boek lezen.

Kom volledig tot rust met deze boxspring combinatie en ga gigantisch goede nachten tegemoet !

Bijkomende informatie

Garantie 5 jaar
Hoofdbord dikte 15 cm
Hoogte box 19 cm
Hoogte hoofdbord 120 cm
Kleur alle kleuren mogelijk
Levertermijn 4-6 weken
Lighoogte 70 cm
Matras meegestoffeerde 7-zone pocketveren matras
Matras afdeklaag HR koudschuim
Merk Better Night
Verstelbaar ja