Gratis levering

in Belgie & Nederland

Betaal cash

bij levering


Hoofdkussen “Ultra rest”

* Verplichte velden
Slechts € 29,00 Normale prijs € 37,00
Levertijd : 5 tot 10 dagen
 • Gegevens

  Dit hoofdkussen “ ultra rest “is een standaart hoofdkussen dat perfect bij iedereen past.  Zo is het mogelijk om verschillende handelingen ui te voeren met dit hoofdkussen zoals: kneden, opkloppen, pletten, opblaze, ....

  Het bestaat uit 100% polyester bolvezels en overtrokken met een 100% perkal katoenen stof.  U kan gebruik van de rits om de dikte van u hoofdkussen aan te passen naargelang de wens. 

   

  Extra info:

  Deze vulling dat bestaat uit bolvezels speciaal ontwikkeld zodat het de dezelde gevoel geeft zoals dons en veren.  Door deze eigenschappen biedt dit een extra ondersteuning voor je hoofd en nekgedeelte.  Waardoor deze bolvezels anders tegenover de andere klassieke vezels. Hoe je ook ligt voel je geen druk omdat het zich aanpast aan elke hoofdbeweging. Zo heeft iedereen zijn kussen op maat!

   

  Geschikt voor:

  Mensen die graag een hoofdkussen hebben die de vorm aanneemt 

  Mensen die graag een hoofdkussen hebben met voldoende veerkracht

  Verschillende handelingen

   

  Extra info: 

  Beschikbaar in de maat 6ox60cm deze is op voorraad. Ook verkrijgbaar in de 50x70cm (29 euro) en 80x80 cm (66 euro)  maar wel op bestelling.

 • Kenmerken

  • Vulling: Bolvezels 100% polyester 
  • Bedekt door: Perkal 100% Katoen
  • Wasbaar:  Ja 40°C (zachte waspoeder, goed afspoelen, niet uitwringen)
  • Droogkast:  Ja max 80°C
  • Droogkuis: Nee
 • Reviews

 • Bestelinfo

  Bestellen

  Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken. 

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Bij elk artikel in onze webshop staat een verwachte levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.  

  De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Indien de oude matras mee moet genomen worden door ons, gelieve deze dan ook op het gelijksvloerklaar te zetten. De oude matras wordt gratis door ons meegenomen. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen.

  De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs.

  Retourneren

  Voor het aanmelden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Bij retour moeten de goederen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn matrassen, boxsprings, ledikanten en andere speciaal op maat geconfigureerde artikelen. Ook beslapen kussens kunnen omwille van hygienische redenen niet retour worden gestuurd.

  De matrassengigant probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, neem dan contact op met ons via 053-41 88 33 . De adviseurs van de matrassengigant zijn graag bereid om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

  Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.

 • Vragen

  Heb je een vraag ? Schrijf ze hier neer