hoogslaper 90x200 cm massief dennenhout met bureau en sans canapé-bed

Gratis levering

in Belgie & Nederland

Betaal cash

bij levering


hoogslaper 90x200 cm massief dennenhout met bureau en sans canapé-bed
 • Gegevens

  Een perfecte oplossing om de ruimte in de kinderkamer te optimaliseren! Dit mezzanine bed is gemaakt van massief dennenhout. Hij past perfect in elke interieurstijl dankzij zijn luxueuze uitstraling en perfecte afwerking. Uw kind kan gemakkelijk naar bed met behulp van een ladder die het klimmen vergemakkelijkt, deze is omkeerbaar en kan afhankelijk van de indeling van de kamer links of rechts worden geplaatst. Dit mezzanine bed onderscheidt zich door zijn eenvoud en stevige dennenstructuur die een perfect gebruik voor vele jaren mogelijk maakt. De meegeleverde lattenbodem is aangepast aan de standaardmatrasmaat 90x200 cm.
 • Kenmerken

  • Referentie:V-PIOLZZ
  • Soort bed: Mezzanine bed
  • Afmeting matras: 90x200 cm
  • Kleur: Wit, taupe
  • Structuur: Massief dennenhout
  • Lattenbodem: Inbegrepen
 • Reviews

 • Bestelinfo

  Bestellen

  Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken. 

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Bij elk artikel in onze webshop staat een verwachte levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.  

  De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Indien de oude matras mee moet genomen worden door ons, gelieve deze dan ook op het gelijksvloerklaar te zetten. De oude matras wordt gratis door ons meegenomen. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen.

  De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs.

  Retourneren

  Voor het aanmelden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Bij retour moeten de goederen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn matrassen, boxsprings, ledikanten en andere speciaal op maat geconfigureerde artikelen. Ook beslapen kussens kunnen omwille van hygienische redenen niet retour worden gestuurd.

  De matrassengigant probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, neem dan contact op met ons via 053-41 88 33 . De adviseurs van de matrassengigant zijn graag bereid om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

  Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.

 • Vragen

  Heb je een vraag ? Schrijf ze hier neer