Kleerkasten standaardmaten

Kleerkasten standaardmaten
Bent u op zoek naar een kleerkast in standaardmaten? Daarvoor kunt u bij De Matrassengigant terecht. We bespreken met u graag de mogelijkheden.

Op zoek naar een nieuwe kleerkast?

Opgeruimd staat netjes

... en in een opgeruimde slaapkamer slaapt u nu eenmaal beter! Wil u alles een eigen plaatsje kunnen geven? Begrijpen we volledig. Of u nu een grote of bescheiden kleding- en schoenencollectie hebt, bij ons kunt u uw ideale kleerkast kopen om de nodige orde en rust te creëren in uw slaapkamer. In onze winkel in Aalst bent u aan het juiste adres om de mogelijkheden te bespreken en samen met een expert de kleerkast die perfect past in uw slaapkamer te kiezen. Droomt u van een 2-deurs, 3-deurs, 4-deurs ... kleerkast waarin uw mooiste schoenen, handtassen en kledij worden uitgestald? Modern of wat klassieker? Glanzend wit of in een specifieke kleur? Met of zonder spiegel? Kom langs bij De Matrassengigant en we maken uw droom realiteit.

Waarom een kleerkast kopen bij De Matrassengigant?

✔ Standaardmaten met heel wat opties qua kleuren en stijlen

✔ Duitse topkwaliteit van Wiemann

✔ Verschillende materialen en afwerkingen mogelijk

✔ Gunstige prijzen

✔ Handige functionaliteiten om de opbergruimte te maximaliseren

✔ Plaatsing met oog voor detail en respect voor de deadline

Kom langs en stel uw kleerkast samen kleerkast kopen kleerkast kopen

Toch liever een kast op maat?

Wilt u toch liever een kast die volledig op maat gemaakt wordt? Waarin u élk detail zelf kunt bepalen? Dan kunt u bij De Matrassengigant ook terecht voor kasten op maat.

Ontdek onze kasten op maat

Aantrekkelijke slaapkamerinrichtingen voor elke smaak

Van klassiek tot modern met aansprekende kleuren en texturen, trendy met glas en chroom of helemaal natuurlijk met natuurlijke delen van massief hout - aan u de keuze! We horen graag uw wensen en bezorgen u een voorstel op maat van uw voorkeuren en budget.

Maak een afspraak kleerkast kopen kleerkast kopen

Duurzaam en van hoge kwaliteit

Soepele scharnieren, stevige achterpanelen, degelijk voorgeboorde bevestigingsgaten voor legplanken, stabiele metalen plankdragers - het zijn enkele elementen die de kwaliteit en de duurzaamheid van een Wiemann-kleerkast garanderen. Maar het gaat nog verder dan dat!

Ontdek het zelf in onze winkel

Op maat van uw kleding

Bent u op zoek naar een nieuwe kleerkast, maar vindt u geen kast die bij al uw wensen en noden past? Dan maken wij speciaal voor u een kleerkast op maat! Samen met u brengen we al uw wensen in kaart: de afmetingen, het materiaal, de afwerking, de kleur, … alle elementen worden door u gekozen.

Daarnaast beschikken we over een groot assortiment aan kleerkasten. Zo hebben we verschillende kleerkasten met legplanken, hangrekken of beide. Hebt u weinig ruimte, maar hebt u toch een grote kleerkast nodig? Denk dan eens aan een kast met schuifdeuren en een spiegel, twee vliegen in een klap!

Maak een afspraak kleerkast kopen kleerkast kopen

Meer dan matrassen

Zoals onze naam het al zegt, vindt u een gigantisch groot aanbod aan kwaliteitsvolle matrassen bij ons. Daarnaast hebben wij nog heel wat meer voor u in petto: complete kamers, bedtextiel, boxsprings, kleerkasten… Wilt u een kleerkast kopen? Kom vrijblijvend langs in onze winkel in Aalst en we bespreken met u graag de mogelijkheden.

Laat u inspireren

kleerkast voorbeeld kleerkast voorbeeld kleerkast voorbeeld kleerkast voorbeeld kleerkast voorbeeld kleerkast voorbeeld kleerkast voorbeeld