Matelas Polyprène Milan en mousse froide coloris blanc

Koudschuim matras Milan-polypreen

Matelas Revor Kashmir Anatomic 3000 Viscogel coloris blanc

Matras Kashmir Anatomic 3000 Pillowtop Viscogel

Matras Aero Pocket HR Comfort

Vanaf € 560,00 Vanaf € 644,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
10 tot 20 dagen

Waarom de matrassengigant?

Kwalitatieve matrassen

Kwaliteit gegarandeerd

Gratis levering

Gratis levering in België & Nederland

Goed slapen

90 dagen slaapgarantie

De Aero-matrassen bevatten een kern uit pocketveren. Elk veertje kan daardoor onafhankelijk reageren en een zeer hoge plaatselijke indrukking en comfort garanderen.

Kern
Pocketverenmatras (300 veren/m²)
7 Ergonomische comfortzones
Beide comfortlagen van 3cm HR comfortschuim
Bekleding
Afritsbare luxe dubbeldoek hoes met binnenhoes in polyester doorstikt met 400gr thermowatten voor een zachter comfortgevoel
Comfort
Medium
Firm
Extra Firm

Koudschuim

De open celstructuur die koudschuim (ook wel HR genoemd) van nature heeft zorgt dat het materiaal zeer goed ventileert en vocht goed opneemt. Door deze open celstructuur voelt een matras van koudschuim niet warm aan.

Kuilvorming komt bij goede koudschuim matrassen niet voor. Het materiaal heeft een hoog comfort en een zeer lange levensduur. Koudschuim matrassen zijn in de regel goede matrassen met hoogwaardige eigenschappen. De prijs- en kwaliteitsverschillen zijn echter bijzonder groot.

Goede koudschuim matrassen gaan lang mee en hebben een hoog corrigerend vermogen. Dat is het vermogen van de matras om zich zodanig aan te passen aan het lichaam dat het lichaam voldoende ondersteuning krijgt daar waar dat nodig is. Ook biedt koudschuim de beste progressieve tegendruk (hoe meer u het schuim indrukt, hoe meer tegendruk het geeft). Met andere woorden: koudschuim biedt enorm veel ondersteuning.

Weetje: Zo goed als ieder ziekenhuis gebruikt koudschuim matrassen. Waarom? Ten eerste kan koudschuim grote gewichtsverschillen aan en daarnaast gaat het lang mee, zonder kans op kuilvorming.

Koudschuim matrassen zijn volledig anti-allergeen en waarschijnlijk is dit de hoofdreden dat koudschuim matrassen tegenwoordig in vrijwel alle ziekenhuizen worden gebruikt.

De levensduur van een koudschuim matras is sterk afhankelijk van de kwaliteit en van de schuimfabrikant. Een echt goed koudschuim heeft een levensduur van zo’n 12-15 jaar.

Nadeel?

Mensen die het liever warm in bed hebben kunnen dus beter voor een combinatie van koudschuim en traagschuim kiezen omdat dit het verkoelende effect van koudschuim verminderd.

Pocketveren:

Een groot voordeel van het pocketmatras is de ventilatie. Dit is namelijk echt perfect in een pocketmatras. Omdat een pocketmatras veel open ruimtes rondom de pockets heeft, kan warme lucht en vocht gemakkelijk door het matras heen verdwijnen. Een pocketmatras is dus ideaal voor mensen die veel zweten en het erg snel warm hebben.

Uiteraard ga je nooit een matras vinden die enkel uit pocketveren bestaat! Pocketveren zijn altijd in combinatie met iets anders. Bv.: koudschuim, latex, traagschuim, paardenhaar, wol, ...

Het aantal veertjes in de matras bepaalt hoe nauwkeurig de matras zich kan aanpassen aan uw lichaamsvorm. Pocketvering matrassen bestaan en zijn leverbaar met respectievelijk 150, 200, 250, 300 en 500 veertjes per m2. Dit aantal bepaalt voor een groot gedeelte het comfort van de matras. Hoe meer veren er per m2 in de matras zitten, des te beter wordt het lichaamsgewicht over de matras verdeeld. De stevigheid of soepelheid van de veer wordt bepaald door de hoeveelheid draaiingen en de dikte van de staaldraad.

Bij de pocket veren kunnen wij ook praten over zones of ook wel eens COMFORT zones genoemd. Zoals de naam het al verklapt zijn het zones die u comfort gaan regelen. Een dikke draad (meer materiaal) heeft meer weerstand en is dus steviger dan een dunnere draad. Op deze manier worden de verschillende ‘zones’ van een pocketvering matras gemaakt. De zachtere zones zitten op schouder- en heuphoogte. Zo kan de matras daar verder in veren bij verschillende gewichten. Op deze manier wordt het mogelijk de wervelkolom recht te houden bij het slapen op de zij.

De levensduur van een pocketmatras is ca. 8 tot 15 jaar.

  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Matras Aero Pocket HR Comfort
  Uw waardering
  Contacteer ons
  Levertijd: 10 tot 20 dagen

  Bestellen

  Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken.

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Bij elk artikel in onze webshop staat een verwachte levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.

  De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Indien de oude matras mee moet genomen worden door ons, gelieve deze dan ook op het gelijksvloerklaar te zetten. De oude matras wordt gratis door ons meegenomen. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen.

  De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs.

  Retourneren

  Voor het aanmelden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Bij retour moeten de goederen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn matrassen, boxsprings, ledikanten en andere speciaal op maat geconfigureerde artikelen.

  Ook beslapen kussens kunnen omwille van hygiënische redenen niet retour worden gestuurd.

  De Matrassengigant probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, neem dan contact op met ons via 053-41 88 33 . De adviseurs van de matrassengigant zijn graag bereid om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

  Raadpleeg voor meer informatie de algemene voorwaarden.