Matras Génération Up

Vanaf 831,40 € Excl. BTW 1.006,00 € Incl. BTW
Levertijd: 10-20 dagen
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Met de Génération up matras van Simmons verloopt uw slaap in alle sereniteit en comfort. Deze matras is heel duurzaam en milieuvriendelijk. Zo wordt ze gemaakt van gerecycleerde materialen en kunnen deze nog eens opnieuw gebruikt worden. 

Pocketveren kern

De kern bestaat uit pocketveren. Deze hebben de speciale Sensoft Revolution technologie. Dit zorgt ervoor dat de veren zich aanpassen naar uw lichaamsmorfologie. Deze zorgen ook voor een optimale slaaponafhankelijkheid.

Dit wil zeggen dat uw bewegeningen niet overgedragen worden naar uw partner en deze dus niet wakker zullen maken. 

Aerelle blue toplaag

Bovenop de pocketveren zitten Aerelle Blue®-watten. Dit zijn vezels gemaakt van gerecyclede kunststoffen uit de oceanen. Deze zorgen voor een uitzonderlijk, gezond en duurzaam slaapcomfort. Drukpunten zijn beperkt.

Hoes

De hoes is gevoerd met  Dacron Eco2-watten, holle gerecyclede polyestervezels. Daarnaast zijn ook nog linnen en gerecycleerde wol toegevoegd. Deze verhogen het welzijn. 

Milieuvriendelijk 

100% Franse productie in de fabriek in Saint-Amand-Les-Eaux in de Hauts de France.

Handgemaakte vulling voor een lange levensduur van de matras. Stof geweven van gerecyclede Ecolife®-garens, neutraal voor huid en milieu, zonder behandeling. Vermindert CO2 met 34%, energieverbruik met 38% en waterverbruik met 67%.

Bijkomende informatie

Levertermijn 10-20 dagen
Merk Simmons