Matras New york

Het New York matras van Simmons is een alleskunner, verkrijgbaar in 5 verschillende hardheden. Hierdoor is er altijd een Simmons New York matras dat aansluit bij jouw voorkeur. 

Hoogte/dikte: 26 cm
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Levertijd: 10-20 dagen
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

VERSCHILLENDE HARDHEDEN

Iedereen slaapt anders en heeft ook zo zijn eigen voorkeuren. Het Simmons New York matras is een alleskunner doordat deze in 5 verschillende hardheden beschikbaar is. Ben jij iemand die liever op een hard matras slaapt of toch liever op een zachtere variant, met het New York matras is het mogelijk! Het matras is daarnaast ook perfect geschikt voor elektrische bodems! In tegenstelling tot de 'city that never sleeps' zorgt dit matras voor een diepe, herstellende slaap zodat jij overdag optimaal kunt presteren.

5 hardheden:

- Extra stevig: stevige steun en comfort voor de liefhebbers van stevigheid of een zwaar postuur.

- Stevig: het Elivea schuim verdeelt en ondesteunt het lichaamsgewicht optimaal en zorgt voor minder drukpunten waardoor de doorbloeding niet afgekenld wordt . Lichaamsdelen die wat dieper in het matras wegzinken bij zijligging (schouders en heupen) krijgen daardoor alle ruimte

- Medium: het micro geperforeerde gellatex als afdeklaag zorgt dat elke beweiging van het lichaam wordt begeleidt en het bevordert de bloedsomloop

- Zacht: de afdeklaag van visco elastisch traagschuim past zich aan aan de rondingen van het lichaam . Hierdoor ontstaat een optimale drukverdeling voor een juist spierherstel. 

- Extra zacht:Uitgevoerd met een exta zachte visco elastische laag die zich aanpast aan de rondingen van het lichaam. Hierdoor ontstaat een optimale drukverdeling voor een juist spierherstel.

SIDE TO SIDE POCKETVEER

Het Simmons New York matras is uitgerust met side to side pocketveer met Sensoft®-soft-touch pocketvering systeem: een zeer luxe pocketvering die zorgt voor de perfecte ontspanning van de spieren door een optimale ondersteuning van de wervelkolom. Omdat de pocketveer side to side is uitgevoerd, zit de kern niet opgesloten in een schuimbalk. Hierdoor ontstaat er een veel betere ventilatie dan bij een gemiddeld pocketveer matras.

kern

JE MATRAS OMDRAAIEN IS VERLEDEN TIJD

Voor matrassen is het aan te raden om deze een keer per 3 maanden om te draaien voor het perfecte ligcomfort. Door het innovatieve No Flip®-systeem is het omdraaien van je matras verleden tijd. Met het No Flip®-systeem hoef je niet langer je matras om te draaien en geniet je toch het gehele jaar van uitstekend ligcomfort. 

Bijkomende informatie

Afdeklaag traagschuim
Hoogte/dikte 26 cm
Levertermijn 10-20 dagen
Matras afdeklaag comfortschuim
Merk Simmons
Soort matras pocketveren
Weerszijden beslaapbaar Ja