Matrassen op maat

Geniet van een ongestoorde nachtrust dankzij matrassen op maat


Er is vrijwel niets zo persoonlijk als het type matras waar u het liefste op slaapt. De ene persoon houdt van stevige matrassen, terwijl de andere persoon juist op zoek is naar een zacht model met veel ventilatie. Het materiaal, de ondersteuning, de lengte en de breedte moeten allemaal optimaal zijn. Zo weet u zeker dat u iedere ochtend weer heerlijk uitgerust wakker wordt. Gelukkig is dat geen enkel probleem dankzij de matrassen op maat die u bij De Matrassen Gigant vindt. Bij ons heeft u meer dan genoeg keuze, zodat u altijd het perfecte matras kunt vinden voor een ongestoorde nachtrust.

De vele materialen van matrassen


Het materiaal van een matras bepaalt voor een groot deel hoe comfortabel u de nacht doorkomt. Bij De Matrassen Gigant vindt u op maat gemaakte matrassen van allerlei verschillende materialen. Hierdoor kan iedere slaper het perfecte matras vinden om heerlijk uitgerust wakker te worden.

  • Polyether matrassen: Wanneer u op zoek bent naar een zeer betaalbaar matras, is polyether een goede keuze. Het materiaal is erg voordelig en daardoor ideaal wanneer u een matras nodig hebt voor een kinder- of logeerbed. Heeft u snel last van drukplekken tijdens het slapen? Dan is dit niet de beste keuze.
  • Latex matrassen: latex staat bekend om zijn veerkrachtigheid en comfort. Het is ontzettend flexibel en beweegt daarom moeiteloos met uw lichaam mee. Latex is bovendien een goede keuze wanneer u behoefte heeft aan een matras dat warm aanvoelt. Het is namelijk goed in het vasthouden van hitte.
  • Koudschuim matrassen: koudschuim matrassen zijn juist de ideale keuze wanneer u op zoek bent naar een matras dat goed ventileert. Het materiaal voelt lekker koel aan en is daarom ook geschikt wanneer u last heeft van nachtelijk transpireren. Koudschuim blijft daarnaast ook ontzettend lang in goede conditie, dus u heeft lang plezier van deze matrassen.
  • Traagschuim matrassen: traagschuim staat bekend om zijn grote comfort. Dit schuim vormt zich moeiteloos aan de contouren van uw lichaam. Wanneer het schuim warm wordt, lijkt het bijna vloeibaar aan te voelen. Dat zorgt voor een ongekend comfortabele nachtrust en verkleint bovendien het risico op pijnlijke drukpunten.Extra comfort dankzij goede vering


Veel kwalitatieve matrassen zijn voorzien van speciale binnenvering. De naam zegt het natuurlijk al: de binnenkant van deze matrassen is gevuld met veren. Er zijn verschillende soorten veringen verkrijgbaar die allemaal hun eigen voordelen hebben. Ook deze matrassen zijn in allerlei verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Of u nu op zoek bent naar een eenpersoons of tweepersoons model: het kan allemaal.

Bonellvering matrassen


Een matras met bonellvering bevat een netwerk aan metalen veren. De veren worden gemaakt van stevig staaldraad dat soepel met uw lichaam meebeweegt. Hierdoor wordt uw lichaam op de juiste manier ondersteund. De druk van uw gewicht wordt gelijkmatig verdeeld, waardoor pijnlijke schouders of heupen verleden tijd zijn. Een bijkomend voordeel is dat deze matrassen ook een sterke ventilerende werking hebben. Dat maakt ze de uitstekende keuze wanneer u het snel warm heeft in de nacht of last heeft van nachtelijke transpiratie. Het voordeel van bonellvering is dat het over het algemeen iets goedkoper is.

Pocketvering matrassen


Het principe van bonellvering en pocketvering is eigenlijk hetzelfde: de binnenkant van het matras is gevuld met metalen veren. Bij pocketvering worden deze veren echter ook nog allemaal voorzien van een eigen hoesje. Hierdoor vormen ze niet één groot netwerk, maar bewegen alle veren los van elkaar. Het voordeel is dat het matras hierdoor beter in kan spelen op de vormen van uw lichaam. De druk wordt gelijkmatiger verdeeld en u heeft nog minder last van pijnlijke drukpunten. Pocketvering is meestal iets prijziger, maar wordt wel als comfortabeler gezien.

Matrassen van de beste merken


Als het om matrassen gaat, wilt u natuurlijk wel het beste merk in huis halen. Dat is geen probleem wanneer u aan het winkelen bent bij De Matrassen Gigant. Wij bieden namelijk matrassen aan van een aantal van de beste merken. Zo kunt u bij ons terecht voor hoogwaardige Bultex matrassen, die bekend staan om hun hoge veerkracht. Daarnaast zijn er ook Velda matrassen, die opvallen dankzij hun goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit merk heeft voor ieder wat wils en is dus een goede basis voor iedereen die op zoek is naar een nieuw matras. Wilt u graag een matras van Belgische bodem kopen? Dan zijn de exemplaren van Van Landschoot een goede keuze. Deze worden allemaal met de hand gemaakt en hebben daardoor de kwaliteit die u van een goed matras mag verwachten. 

Op maat gemaakte matrassen van De Matrassen Gigant


Bent u op zoek naar een comfortabel matras dat helemaal aansluit op uw wensen? Dan bent u bij De Matrassen Gigant aan het juiste adres. Dankzij ons grote assortiment matrassen, zijn wij in staat om altijd het perfecte matras voor uw bed te vinden. Zo heeft u de keuze uit verschillende materialen en veringen, maar bepaalt u ook de stevigheid van uw matras. Uiteraard komen alleen maar de beste merken voorbij, want kwaliteit is essentieel als het om uw nachtrust gaat.

Heeft u het ideale model gevonden? Dan moet de maat natuurlijk ook nog kloppen. Gelukkig bieden wij op maat gemaakte matrassen aan die altijd moeiteloos bij uw bed passen. Wat dacht u bijvoorbeeld van extra lange matrassen van 220 centimeter? Ook de breedte is helemaal te personaliseren. Of u nu zoekt naar een matras van 70 of 200 centimeter breed: wij hebben het allemaal. Ook exemplaren voor baby- en kinderbedjes horen in ons assortiment thuis. Zoekt u dus een kwalitatief matras dat op maat gemaakt is voor uw wensen? Neem dan een kijkje bij De Matrassen Gigant!

Ontvang onze nieuwsbrief