Gratis levering

in Belgie & Nederland

Betaal cash

bij levering


Latex matras Hilton Velda

* Verplichte velden
Slechts € 355,00 Normale prijs € 403,00
Levertijd : 10 tot 20 dagen
 • Gegevens

  Dit Velda Hilton Latex matras sluit perfect aan op de vormen van uw lichaam en biedt tegelijk een goede ondersteuning. Hierdoor helpt het matras nekklachten voorkomen. Deze matras heeft een blijvende soepelheid doordat de latex veerkrachtig en soepel is. Het matras is ideaal in combinatie met een verstelbare of vaste lattenbodem met evenveel comfortzones. Deze is enkel beschikbaar in de versie medium.

  Het matras heeft 3 comfortzones. De afwisseling van de comfortzones zorgt ervoor dat er zachtere zones zijn bij de harde lichaamsdelen. Zoals bijvoorbeeld bij de schouders. Daarentegen zijn er hardere zones bij de zachtere lichaamsdelen. Zoals bijvoorbeeld bij de bekken. Daarnaast zorgt het matras ervoor dat de rug volledig tot rust kan komen.

  De oppervlaktegroeven zorgen voor een mooie beweging in het matras. Daarnaast zorgen opepningen binnenin het matras voor een betere verluchting. De latexkern is ant-allergisch en bacteriewerend wat bijdraagt aan een beter slaapcomfort.

  De wolhoes is een elastische dubbeldoek, tweezijdig gestikt en gemaakt van zuivere schapenwol. Deze hoes is voorzien van 4 stabiele handvaten waardoor u de matras makkelijk kan omdraaien.  Deze wolhoes zorgt bovendien voor een goede isolatie en vochtregulatie.

 • Kenmerken

  • Merk: Velda
  • Soort matras: latex
  • Kern: 14 cm dikke zuivere latex kern met interne perforaties en extra stevige bekkenzone
  • Hardheid:  medium
  • Hoogte: 17 cm
  • Aantal comfortzones: 3 zones
  • Hoes/tijksamenstelling: Bi-elastisch dubbeldoek (25% viscose, 75% polyester)
  • Hoes/tijk doorstikking: beide zijden doorstikt op zuivere wol, 250g/m2
  • Hoes/tijk afritsbaar: nee
  • Anti-allergisch: ja
  • Geschikt voor verstelbare bodems: ja
  • Ventilatie: goed
  • Handvaten: ja
  • Weerszijden beslaapbaar: ja
  • Zomer en winterzijde: nee
  • Garantie: 5 jaar
 • Begrippenlijst

  Latex

  Latex is van oorsprong een natuurproduct, maar wordt ook langs chemische weg uit nafta vervaardigd. Het grote verschil tussen natuurlatex en synthetische latex is dat synthetische latex in veel mindere mate poreus is dan natuurlijke. Volgens de Europese norm mag een matras met minimaal 40% aandeel van natuurlatex al een natuurlatexmatras worden genoemd. De Zwitserse norm ligt hoger, pas bij een aandeel van meer dan 85% natuurlatex mag een schuimrubber matras als natuurlatex worden aangeboden.

   Hardheid

  De hardheid van het matras kan zacht – medium – hard of extra hard zijn.

   Hoogte

  De hoogte van een onderdeel wordt gemeten aan de hand van het middelpunt van het product.

   Kern

  Dit is de binnenkant van een matras, topper of bedbodem, de opbouw van de kern kan uit verschillende materialen bestaan zoals: Polyether, Pocketveren, Bonellveren, Latex, Traagschuim, Koudschuim etc. De kern bepaald de ondersteunende eigenschappen van het matras. Om deze kern komt de afdeklaag en de hoes van het matras.

  Comfortzones

  Dit zijn de speciale aangebrachte « zones » in het matras die opgebouwd zijn uit verschillende hardheden. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte, zodat het lichaam altijd perfect ondersteund wordt.

   Tijk

  Dit is de hoes van het matras, topper of kussen. Een goede tijk draagt bij aan het comfort, de klimaateigenschappen en de algehele hygiënische uitrusting van het slaapsysteem.

  Dubbelhoes

  Tijk dat gevormd wordt door twee doorgestikte lagen. Dit is met name van belang voor de stevigheid en teneinde een optimale vochtopname te bewerkstelligen.

 • Reviews

 • Bestelinfo

  Bestellen

  Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken. 

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Bij elk artikel in onze webshop staat een verwachte levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.  

  De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Indien de oude matras mee moet genomen worden door ons, gelieve deze dan ook op het gelijksvloerklaar te zetten. De oude matras wordt gratis door ons meegenomen. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen.

  De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs.

  Retourneren

  Voor het aanmelden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Bij retour moeten de goederen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn matrassen, boxsprings, ledikanten en andere speciaal op maat geconfigureerde artikelen. Ook beslapen kussens kunnen omwille van hygienische redenen niet retour worden gestuurd.

  De matrassengigant probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, neem dan contact op met ons via 053-41 88 33 . De adviseurs van de matrassengigant zijn graag bereid om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

  Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.

 • Vragen

  Heb je een vraag ? Schrijf ze hier neer