polyether matras kopen online

Polyether matrassen

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Tonen als

Foto-tabel

Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Polyether matras kopen? Online bij De Matrassengigant!

Van alle soorten matrasvulling is het materiaal polyether het meest betaalbare. Polyether matrassen worden ook wel eens schuimmatrassen, schuimrubber of schuimplastic genoemd. Ze werden in de jaren zestig op de markt gebracht als eerste generatie synthetische matrassen. Waarom een polyether matras kopen online? Hoe een polyether matras aanvoelt, wordt voornamelijk bepaald door twee aspecten. Enerzijds is er de densiteit van de matras, die wordt uitgedrukt in gewicht schuim per kubieke meter. Hoe hoger het soortelijk gewicht, hoe duurzamer het materiaal. Anderzijds kan de hardheid van zo’n matras verschillen. De twee aspecten staan los van elkaar: een schuimmatras kan een hoge densiteit hebben maar wel zacht liggen.

Polyether biedt voldoende ondersteuning en een redelijke vochtregulatie voor een comfortabele nacht. Door de gesloten celstructuur kan dit type matras evenwel het minst goed ademen. Hebt u geen hoge verwachtingen van uw matras en wilt u vooral een goedkope matras, bijvoorbeeld voor een logeerbed? Dan kunt u zeker een polyether matras kopen. Let bij de keuze van uw polyether matras zeker op het aanbevolen maximale gewicht dat de matras kan dragen.

Verschillende soorten matrassen, elk met hun eigen kwaliteiten

Bij De Matrassengigant kunt u uw polyether matras kopen aan de beste prijzen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor andere matrassen. Standaard wordt er een onderscheid gemaakt tussen zes soorten matrassen. Naast polyether matrassen zijn er bijvoorbeeld ook koudschuimmatrassen. Dit type matrassen is echt het neusje van de zalm: veerkrachtig, comfortabel, duurzaam, uiterst ventilerend en sterk corrigerend. Traagschuimmatrassen zijn ook erg duurzame matrassen die de vorm van uw lichaam aannemen en op die manier de druk weghalen. Ook voor latex matrassen, pocketvering of bonellvering kunt u steeds in onze webshop en winkels terecht.

Uw matras, die vindt u bij De Matrassengigant

Wilt u een polyether matras kopen online? De Matrassengigant biedt een mooie selectie polyether matrassen online. Uw matras leveren we gratis in België en Nederland. Wij garanderen steeds hoogstaande kwaliteit, van matrassen tot boxsprings en al wat u nodig hebt om van uw slaapkamer een ruimte te maken waar u helemaal tot rust kunt komen.