Gratis levering

in Belgie & Nederland

Betaal cash

bij levering


Matras Pulse Elite Velda

* Verplichte velden
Slechts € 646,00 Normale prijs € 734,00
Levertijd : 10 tot 20 dagen
 • Gegevens

  Dit Velda Pulse Elite matras is één van de nieuwste modellen uit de collectie van Velda. Dit betekent dat er een nieuw soort technologie gebruikt wordt, namelijk Pulse latex. De combinatie van Pulse latex en pocketveren zorgt ervoor dat dit een zeer hoogwaardig matras is. Het matras is beschikbaar in de versies soft, medium, firm (hard) en extra firm (extra hard).

  De kern van dit matras bestaat uit tonvormige pocketveren. Er zijn 375 veren / m2 die bijdragen aan een beter slaapcomfort en een betere ondersteuning van het lichaam. Dit matras heeft 7 comfortzones met veren die 3 verschillende draaddiktes hebben en biedt onder andere een optimale ondersteuning aan hoofd, schouders, lenden, heupen, lage rug, bekken en knieën.

   De  4 cm dikke afdeklagen van dit matras zijn gemaakt van Pulse Latex. Dit is een nieuw soort latex dat heel ventilerend, sterk, veerkrachtig en zacht is. Door de veerkrachtigheid en soepelheid sluit dit matras perfect aan op de contouren van het lichaam.

   Er zijn twee soorten hoezen te verkrijgen, één in een deluxe en één in een premium versie. De deluxe hoes is tweezijdig doorstikt met zuivere scheerwol, de premium hoes daarentegen is ook tweezijdig doorstikt maar is vervaardigd uit Aegis Premium vezels. De boven- en onderkant van beide hoezen zijn apart afneembaar door de 4-zijdige rits. Daardoor kunt u de hoes wassen en zorgt u voor een langere levensduur van het matras.

 • Kenmerken

  • Merk: Velda
  • Soort matras: pocketveren
  • Kern:  tonvormige pocketveren, 375 veren/m2
  • Hardheid: soft, medium, firm en extra firm
  • Hoogte: 23 cm
  • Aantal comfortzones: 7 zones
  • Afdeklaag: 2-zijdige comfortlaag uit 4 cm pulse latex
  • Hoes/tijksamenstelling: bi-elastische dubbeldoek
  • Hoes/tijk doorstikking: 2-zijdig
  • Hoes/tijk afritsbaar: wasbaar en afneembaar
  • Anti-allergisch: ja
  • Ventilatie: ja
  • Zomer en winterzijde: ja
  • Garantie: 5 jaar
 • Begrippenlijst

  Pulse Latex

  Pulse latex krijgt door zijn microgolf productieproces een celstructuur die van binnen naar buiten wordt opgebouwd. Hierdoor verkrijg je een goed slaapcomfort, een lange levensduur en is het meest ecologische op de latexmarkt.

   Aegis

  Aegis zorgt voor een ultra hygiënisch en antiallergisch slaapklimaat. Bacteriën, schimmels en huisstofmijt maken geen schijn van kans om in de vezels van een stof binnen te dringen. Zij worden door de nano-coating technologie onschadelijk gemaakt. Aegis werkt preventief en permanent.

   Afdeklaag

  Dit is de laag die bovenop de kern van een matras of topper wordt geplaatst voor extra comfort en ondersteuning. Des te luxer de afdeklaag is, des te hoger de prijs van het matras. Het materiaal van de afdeklaag bestaat in het algemeen uit: Polyether, Koudschuim, Traagschuim, Latex, Talalay Latex of Paardenhaar.

    Hardheid

  De hardheid van het matras kan zacht – medium – hard of extra hard zijn.

  Hoogte

  De hoogte van een onderdeel wordt gemeten aan de hand van het middelpunt van het product.

   Kern

  Dit is de binnenkant van een matras, topper of bedbodem, de opbouw van de kern kan uit verschillende materialen bestaan zoals: Polyether, Pocketveren, Bonellveren, Latex, Traagschuim, Koudschuim etc. De kern bepaald de ondersteunende eigenschappen van het matras. Om deze kern komt de afdeklaag en de hoes van het matras.

   Comfortzones

  Dit zijn de speciale aangebrachte « zones » in het matras die opgebouwd zijn uit verschillende hardheden. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte, zodat het lichaam altijd perfect ondersteund wordt.

   Tijk

  Dit is de hoes van het matras, topper of kussen. Een goede tijk draagt bij aan het comfort, de klimaateigenschappen en de algehele hygiënische uitrusting van het slaapsysteem.

   Pocketveren

  Pocketvering kenmerkt zich door een wat steviger comfort. De opbouw van het product bestaat uit vele tonvormige veren die elk individueel in losse zakjes zijn verpakt. Hierdoor kan elke veer individueel van elkaar bewegen en zich naar je lichaam vormen. Pocketveren hebben een goede veerkracht en bieden daardoor een goede ondersteuning van het lichaam voor een stabieler ligcomfort. Pocketvering producten zijn vaak opgebouwd in comfortzones waarbij de veren verschillende hardheden hebben. Hierdoor voelt het soepeler aan bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte, zodat je lichaam altijd perfect ondersteund wordt.

   Dubbelhoes

  Tijk dat gevormd wordt door twee doorgestikte lagen. Dit is met name van belang voor de stevigheid en teneinde een optimale vochtopname te bewerkstelligen.

 • Reviews

 • Bestelinfo

  Bestellen

  Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken. 

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Bij elk artikel in onze webshop staat een verwachte levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.  

  De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Indien de oude matras mee moet genomen worden door ons, gelieve deze dan ook op het gelijksvloerklaar te zetten. De oude matras wordt gratis door ons meegenomen. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen.

  De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs.

  Retourneren

  Voor het aanmelden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Bij retour moeten de goederen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn matrassen, boxsprings, ledikanten en andere speciaal op maat geconfigureerde artikelen. Ook beslapen kussens kunnen omwille van hygienische redenen niet retour worden gestuurd.

  De matrassengigant probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, neem dan contact op met ons via 053-41 88 33 . De adviseurs van de matrassengigant zijn graag bereid om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

  Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.

 • Vragen

  Heb je een vraag ? Schrijf ze hier neer