Gratis levering

in Belgie & Nederland

Betaal cash

bij levering


Pocketveren matras MedicaPLUS Van Landschoot

* Verplichte velden
Slechts € 263,00 Normale prijs € 329,00
Levertijd : 10 tot 20 dagen
 • Gegevens

  Deze pocketveren matras van Van Landschoot is perfect geschikt voor alle soorten bedden doordat wij verschillende afmetingen van dit matras aanbieden. Deze pocketveren matras is verkrijgbaar in de versies soft, medium en hard . Daarnaast heeft deze matras een prima prijs- kwaliteitverhouding.
  De pocketveren matras van Van Landschoot heeft een hoogte van 22cm.
  Er zijn 360 veren/m2 en deze matras heeft 7 comfortzones.
  Deze zorgen voor een goede ondersteuning van: hoofd, schouders, rug, bekken, knieën.
  Dit draagt bij tot het uitstekende ligcomfort.
  Deze pocketveren matras heeft een 3 cm dikke afdeklaag in koudschium (HR) zodat u zeker slaapt als een roosje.
  Deze Van Landschoot pocketveren matras is ideaal in combinatie met een vlakke-, verstelbare- en elektrische lattenbodems of bij voorkeur in een boxspring.
  Dit matras is geschikt voor personen tot 95 kg en heeft een dubbeldoek tijk die afritsbaar is en dus wasbaar is op 30°C.
  Doorstikt met 360 gram anti-allergische watten en comfortschuim. Deze afneembare dubbelstikte luxehoes is bestikt met anti- allergisch polyester.
  De hoogte van het matras is 22 cm afhankelijk van het type matras dat u kiest is de hardheid (soft,medium,hard)anders deze matras heeft een optimale ventilatie zodat u lekker koel zal slapen.
  Dit matras kan ook in andere maten dan de standaardmaten geleverd worden, indien gewenst kan dit matras op maat gemaakt worden in elke gewenste maat, neemt U hiervoor contact met ons op.
  De standaardmaten (90/140/160/180x200) zijn op stock en binnen de 2-3 weken leverbaar.
  De levertermijn voor de buitenmaten bedraagt ook 2-3 weken.
  Als u meteen uw product wil afhalen in ons magazijn, gelieve ons dan eerst te contacteren

 • Kenmerken

  • Merk: Van Landschoot
  • Soort matras: Pocketveren
  • Hardheid/comfort: soft medium en hard
  • Densiteit:42 kg/m³
  • Hoogte: 22 cm
  • Kern: Pocketveren
  • Afdeklaag: koudschuim
  • Hoes/tijk doorstikking: ja
  • Hoes/tijk wasbaar: ja op 30°
  • Hoes/tijk afritsbaar: ja
  • Handvaten: ja
  • Ventilatie: ja
  • Maximale belasting: 95 kg
  • Garantie : 5 jaar
  • Geschikt voor verstelbare bodems: ja
 • Begrippenlijst

  Hardheid
  De hardheid van het matras kan zacht – medium – hard of extra hard zijn.
  Hoogte
  De hoogte van een onderdeel wordt gemeten aan de hand van het middelpunt van het product.
  Kern
  Dit is de binnenkant van een matras, topper of bedbodem, de opbouw van de kern kan uit verschillende materialen bestaan zoals: Polyether, Pocketveren, Bonellveren, Latex, Traagschuim, Koudschuim etc. De kern bepaald de ondersteunende eigenschappen van het matras. Om deze kern komt de afdeklaag en de hoes van het matras.
  Densiteit koudschuim
  De dichtheid ( = densiteit ) van koudschuim heeft betrekking op het gewicht van de gebruiker, de kwaliteit van het schuim en de levensduur. Een hogere densiteit koudschuim zal langer meegaan en meer veerkracht geven. Het kost ook meestal een beetje meer, echter komt dit in het comfort terug. Een HR 35 kan prima voor een kindermatras gebruikt worden hoewel ook voor kinderen de veerkracht van het matras voor het comfort zorgt. Een HR 35 is echter niet geschikt voor een volwassen persoon. In de regel kunt u het beste voor de hoogst mogelijke densiteit kiezen als het om koudschuim gaat. Dit in tegenstelling tot traagschuim waar het ademt vermogen evenals de temperatuur enorm beïnvloed wordt door de gebruikte densiteit. Dichtheid, ook wel densiteit genoemd, is een meting van de massa per volume-eenheid. Gemeten en uitgedrukt in kilogram per kubieke meter (kg/m3). Hoe hoger de densiteit, hoe beter de veerkracht. De densiteit van koudschuim wordt meestal uitgedrukt in HR (High Resilience) wat staat voor hoge veerkracht.Hogere dichtheid schuim ( Hoger dan HR 50) biedt veel veerkracht, een goed ademt vermogen en een zeer lange levensduur zonder kuilvorming. De ondersteuning factor, de duurzaamheid en de flexibiliteit zijn voorwaarden die betrekking hebben tot de cel dichtheid en hoe deze van invloed zijn op de prestaties van koudschuim
  Tijk
  Dit is de hoes van het matras, topper of kussen. Een goede tijk draagt bij aan het comfort, de klimaateigenschappen en de algehele hygiënische uitrusting van het slaapsysteem.
  Comfortzones
  Dit zijn de speciaal aangebrachte "zones" in het matras die opgebouwd zijn uit verschillende hardheden. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte, zodat het lichaam altijd perfect ondersteund wordt.
  Pocketvering
  Pocketvering kenmerkt zich door een wat steviger comfort. De opbouw van het product bestaat uit vele tonvormige veren die elk individueel in losse zakjes zijn verpakt. Hierdoor kan elke veer individueel van elkaar bewegen en zich naar je lichaam vormen. Pocketveren hebben een goede veerkracht en bieden daardoor een goede ondersteuning van het lichaam voor een stabieler ligcomfort. Pocketvering producten zijn vaak opgebouwd in comfortzones waarbij de veren verschillende hardheden hebben. Hierdoor voelt het soepeler aan bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte, zodat je lichaam altijd perfect ondersteund wordt.
  Zone
  In matrassen en boxsprings zitten vaak Zones ofwel Comfort-Zones. Deze zones zijn gedeeltes in het matras waarbij het materiaal bijvoorbeeld wat steviger is gemaakt bij de heupzone en wat zachter bij de schouderzone. Dit om te zorgen dat het matras overal goed kan aansluiten op uw lichaam. Gemiddeld hebben matrassen vaak 5, 7 en zelfs 9 zones (heup, lenden, schouder en 2 tot 6 tussenzones)
  Tijk
  Dit is de hoes van het matras, topper of kussen. Een goede tijk draagt bij aan het comfort, de klimaateigenschappen en de algehele hygiënische uitrusting van het slaapsysteem.

 • Reviews

 • Bestelinfo

  Bestellen

  Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken. 

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Bij elk artikel in onze webshop staat een verwachte levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.  

  De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Indien de oude matras mee moet genomen worden door ons, gelieve deze dan ook op het gelijksvloerklaar te zetten. De oude matras wordt gratis door ons meegenomen. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen.

  De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs.

  Retourneren

  Voor het aanmelden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Bij retour moeten de goederen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn matrassen, boxsprings, ledikanten en andere speciaal op maat geconfigureerde artikelen. Ook beslapen kussens kunnen omwille van hygienische redenen niet retour worden gestuurd.

  De matrassengigant probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, neem dan contact op met ons via 053-41 88 33 . De adviseurs van de matrassengigant zijn graag bereid om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

  Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.

 • Vragen

  Heb je een vraag ? Schrijf ze hier neer