Winkelwagen

Pocketveren matras Monte Carlo Van Landschoot

Gratis levering

in Belgie & Nederland

Betaal cash

bij levering


Pocketveren matras Monte Carlo Van Landschoot

* Verplichte velden
Slechts € 175,00 Normale prijs € 219,00
Levertijd : 10 tot 20 dagen
 • Gegevens

  Deze pocketveren matras van Van Landschoot is perfect geschikt voor alle soorten bedden doordat wij verschillende afmetingen van dit matras aanbieden. Deze pocketveren matras heeft een gemiddelde hardheid. Daarnaast heeft deze  matras een prima prijs- kwaliteitverhouding.

  De pocketveren matras van Van Landschoot heeft een hoogte van 21cm.

  Er zijn 300 veren/m2 en deze matras heeft vijf comfortzones.

  Deze zorgen voor een goede ondersteuning van: hoofd, schouders, rug, bekken, knieën.  

  Dit draagt bij tot het uitstekende ligcomfort.

  Deze pocketveren  matras heeft een 2,5 cm dikke afdeklaag in polyether zodat u zeker slaapt als een roosje. Deze Deze Van Landschoot Pocketveren matras is ideaal in combinatie met een vlakke matrasbodem, bij voorkeur in een boxspring.

  Dit matras is geschikt voor personen tot 85 kg en heeft een dubbeldoek tijk die afritsbaar en dus wasbaar is op 60°C.

  Doorstikt met 300 gram anti-allergische watten en comfortschuim. Deze afneembare dubbelstikte luxehoes is bestikt met anti- allergisch polyester.

  De hoogte van het matras is 21 cm en heeft een universele hardheid.
  Dit matras kan ook in andere maten dan de standaardmaten geleverd worden, indien gewenst kan dit matras op maat gemaakt worden in elke gewenste maat, neemt U hiervoor contact met ons op.

  De standaardmaten (90/140/160/180x200) zijn op stock en binnen de 2-3 weken leverbaar.

  De levertermijn voor de buitenmaten bedraagt ook 2-3 weken.

  Als u meteen uw product wil afhalen in ons magazijn, gelieve ons dan eerst te contacteren.

 • Kenmerken

  • Merk: Van Landschoot
  • Soort matras: Pocketveren
  • Hardheid/comfort: medium
  • Densiteit: 25 kg/m³
  • Hoogte: 21 cm
  • Kern: Pocketveren
  • Afdeklaag: polyether
  • Hoes/tijk: damast
  • Hoes/tijk doorstikking:  ja
  • Hoes/tijk afritsbaar:  ja
  • Hoes wasbaar: 60°C
  • Handvaten: Neen
  • Maximale belasting:  85 kg
  • Garantie : 2 jaar
  • Geschikt voor verstelbare bodems:  neen
 • Begrippenlijst

  Hardheid
  De hardheid van het matras kan zacht – medium – hard of extra hard zijn.

  Hoogte
  De hoogte van een onderdeel wordt gemeten aan de hand van het middelpunt van het product.

  Kern
  Dit is de binnenkant van een matras, topper of bedbodem, de opbouw van de kern kan uit verschillende materialen bestaan zoals: Polyether, Pocketveren, Bonellveren, Latex, Traagschuim, Koudschuim etc. De kern bepaald de ondersteunende eigenschappen van het matras. Om deze kern komt de afdeklaag en de hoes van het matras.

  Polyether
  Polyether heeft een schuimdichtheid die uitgedrukt wordt in een SG waarde. Hoe hoger de waarde hoe duurzamer en beter ondersteunend het product. Polyether biedt voldoende ondersteuning en een redelijke vochtregulatie voor een comfortabele nacht. De open celstructuur zorgt voor een goed ventilerend vermogen en is gekenmerkt door de isolerende werking van polyesterschuim.

  Tijk
  Dit is de hoes van het matras, topper of kussen. Een goede tijk draagt bij aan het comfort, de klimaateigenschappen en de algehele hygiënische uitrusting van het slaapsysteem.

  Comfortzones

  Dit zijn de speciaal aangebrachte "zones" in het matras die opgebouwd zijn uit verschillende hardheden. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte, zodat het lichaam altijd perfect ondersteund wordt.

  Pocketvering Pocketvering kenmerkt zich door een wat steviger comfort. De opbouw van het product bestaat uit vele tonvormige veren die elk individueel in losse zakjes zijn verpakt. Hierdoor kan elke veer individueel van elkaar bewegen en zich naar je lichaam vormen. Pocketveren hebben een goede veerkracht en bieden daardoor een goede ondersteuning van het lichaam voor een stabieler ligcomfort. Pocketvering producten zijn vaak opgebouwd in comfortzones waarbij de veren verschillende hardheden hebben. Hierdoor voelt het soepeler aan bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte, zodat je lichaam altijd perfect ondersteund wordt.

  Zone

  In matrassen en boxsprings zitten vaak Zones ofwel Comfort-Zones. Deze zones zijn gedeeltes in het matras waarbij het materiaal bijvoorbeeld wat steviger is gemaakt bij de heupzone en wat zachter bij de schouderzone. Dit om te zorgen dat het matras overal goed kan aansluiten op uw lichaam. Gemiddeld hebben matrassen vaak 5, 7 en zelfs 9 zones (heup, lenden, schouder en 2 tot 6 tussenzones)

 • Reviews

 • Bestelinfo

  Bestellen

  Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken. 

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Bij elk artikel in onze webshop staat een verwachte levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.  

  De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Indien de oude matras mee moet genomen worden door ons, gelieve deze dan ook op het gelijksvloerklaar te zetten. De oude matras wordt gratis door ons meegenomen. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen.

  De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs.

  Retourneren

  Voor het aanmelden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Bij retour moeten de goederen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn matrassen, boxsprings, ledikanten en andere speciaal op maat geconfigureerde artikelen. Ook beslapen kussens kunnen omwille van hygienische redenen niet retour worden gestuurd.

  De matrassengigant probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, neem dan contact op met ons via 053-41 88 33 . De adviseurs van de matrassengigant zijn graag bereid om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

  Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.

 • Vragen

  Heb je een vraag ? Schrijf ze hier neer