Slaapkamers

slaapkamermeubels kopen online

Slaapkamermeubels

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 208

per pagina
 1. Le Mans Nachttafel
  € 86,00
  10 tot 20 dagen
 2. Nachtkast2 laden kleur wit en grijs
  € 113,00
  10 tot 20 dagen
 3. Nachtkast Scottish modern 3 laden donkere den
  Speciale prijs € 120,00 Vanaf € 150,00
  10 tot 20 dagen
 4. Nachtkast River modern 3 laden roze eik
  Speciale prijs € 120,00 Vanaf € 150,00
  10 tot 20 dagen
 5. Nachttafel Paso-Nako
  € 123,00
  10 tot 20 dagen
 6. Nachttafel Universal
  € 123,00
  10 tot 20 dagen
 7. Muurplank spaanplaat kleur witte eik
  € 130,00
  10 tot 20 dagen
 8. Muurplank spaanplaat kleur notenboom
  € 130,00
  10 tot 20 dagen
 9. Bedlade 90x200 cm kleur wit en grijs
  € 133,00
  10 tot 20 dagen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 208

per pagina

Slaapkamer meubels kopen bij De Matrassengigant

Het belang van een slaapkamer mag niet onderschat worden. U wilt er tot rust kunnen komen. Uw kleren moeten er een plekje kunnen krijgen. Uw beddengoed wellicht ook. Op zondagochtend wilt u er misschien wel tijd kunnen spenderen met uw gezin. En dan hebben we het nog niet over de intiemere momenten die u er beleeft. Uw slaapkamer is de meest private ruimte in uw woning, maar dat wil niet zeggen dat ze niet de nodige aandacht verdient. Integendeel: uw slaapkamerinrichting bepaalt deels uw nachtrust, dus logischerwijze verdient ze uw aandacht. Wilt u slaapkamer meubels kopen? Ontdek dan snel het assortiment bij De Matrassengigant!

In welke stijl uw slaapkamer inrichten?

Vooraleer u nog maar denkt aan slaapkamer meubels kopen, moet u bepalen welke sfeer u wilt. Wilt u een strakke slaapkamer, met weinig tot geen tierlantijntjes, rechte lijnen en weinig spullen in het zicht? Of krijgt u het net warm van de landelijke stijl, met decoratieve elementen, veel gezellige kussens en dekentjes en warme kleuren? Romantisch is natuurlijk ook een optie. Denk maar aan zachte kleuren, delicate details, sfeervolle lichtjes, lieve woorden in een kader, wapperende gordijnen, een hoop kussens … Ook industriële slaapkamers hebben dat tikkeltje extra: stoere meubels met een ruwere look, eerdere donkere tinten in combinatie met grote en kleinere planten, bedtextiel met een opvallende of misschien zelfs net onverwachte print … Er zijn zo veel opties, dus u kunt zich volledig laten gaan voor uw slaapkamerinrichting!

Na de keuze van de stijl kunt u overgaan tot slaapkamer meubels kopen. In uw slaapkamer hebt u er in principe niet veel nodig, dus de slaapkamermeubels die u dan wel kiest, moeten natuurlijk goed uitgekozen zijn. Daarna kunt u aan de afwerking denken: verlichting, kleuren van de muren, accessoires, bedtextiel … Zo creëert u stap voor stap de slaapkamer van uw dromen, voor de mooiste dromen.

Uw slaapkamer inrichten met onze experts

Bij De Matrassengigant kunt u slaapkamer meubels kopen in verschillende stijlen en prijsklassen. Wilt u een nachtkastje kopen, of een kleerkast? Of hebt u een complete kinderkamer nodig? Bij De Matrassengigant vindt u een ruim assortiment meubels om uw slaapkamer te vervolledigen. Ontdek in onze webshop of in een van onze filialen ons assortiment. Hebt u hulp nodig van onze experten bij de juiste keuze voor uw slaapkamerinrichting? Kom langs en wij helpen u met plezier verder. Het bed en uw matras blijven de belangrijkste meubels, en daarvoor kunt u 100% rekenen op onze jarenlange ervaring en expertise. Ultiem slaapcomfort in uw droomslaapkamer, daar gaan we samen voor!