nachtkastje kopen online

Nachttafels

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
 1. Nachttafel Paso-Nako
  Rating:
  0%
  € 123,14
  10 tot 20 dagen
 2. Nachttafel Universal
  Rating:
  0%
  € 123,14
  10 tot 20 dagen
 3. King Nachttafel met 2 schuiven
  Rating:
  0%
  € 156,20
  10 tot 20 dagen
 4. Bank Passo
  Rating:
  0%
  € 247,11
  10 tot 20 dagen
 5. Nachttafel Paso-Nako met 1 Schuif
  Rating:
  0%
  € 247,11
  10 tot 20 dagen
 6. Bank Universal
  Rating:
  0%
  € 247,11
  10 tot 20 dagen
 7. Nachttafel Universal met 1 Schuif
  Rating:
  0%
  € 247,11
  10 tot 20 dagen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

Nachtkastje kopen online? Ontdek ons assortiment!

Naast een comfortabel bed hoort een kwaliteitsvolle nachtkast zeker in uw slaapkamer. Het is een van de belangrijkste slaapkamermeubels. Dankzij een nachttafel kunt u gemakkelijk uw nachtlamp, boek, glas water, wekker en dergelijke naast uw bed kwijt. Een nachtkastje kopen online is dus van essentieel belang voor een goed georganiseerde slaapkamer. Nachtkastjes bestaan in verschillende vormen, kleuren en materialen. Zo kan iedereen zijn favoriete nachtkastje vinden. Bij De Matrassengigant zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een nachttafel kopen in boxvorm, dat gemaakt is uit hout, met of zonder lades of een opbergbank kopen.

Hoe kiest u uw nieuwe nachtkastje?

Bij het kiezen van een nachtkast moet u enkele zaken weten. Zo is het belangrijk om op voorhand te bepalen hoeveel opbergruimte u nodig heeft naast uw bed. Daarnaast moet het kastje qua stijl bij uw bed passen. Indien u het kastje in dezelfde kleur als uw bed koopt, dan creëert u rust in uw slaapkamer. Wilt u toch liever experimenteren? Kies dan voor een nachtkastje in een felle kleur. Let bovendien goed op wanneer u een nieuw nachtkastje koopt. De deur van het kastje moet uiteraard langs de juiste kant opengaan, zodat u het probleemloos kunt openen. Wilt u een nieuw nachtkastje kopen? Kies dan een van de kwaliteitsvolle nachtkastjes bij van De Matrassengigant!

Kwaliteitsvolle slaapkamerartikelen aan voordelige prijzen

Natuurlijk kunt u meer dan alleen een nachtkastje kopen online bij De Matrassengigant. Bij ons kunt u uw nieuwe slaapkamer helemaal inrichten. Zo bieden wij bedden, matrassen, toppers, boxsprings, slaapkameraccessoires, bedtextiel en nog veel meer aan en dat aan voordelige prijzen. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u er zeker van dat u de meest kwaliteitsvolle slaapkamerartikelen in huis haalt. Wenst u bovendien gepersonaliseerd advies? Dan kunt u steeds rekenen op een van onze experten!