Tempur matras kopen bij De Matrassengigant

Tempur matras kopen online

Hebt u ooit al het gevoel gehad dat u sliep als een veertje? Licht, bijna gewichtloos, zonder zwaartekracht die op uw vermoeide lichaam weegt? Met een matras van Tempur kunt u dit gevoel evenaren. In welke slaaphouding u ook het aangenaamst ligt, een Tempur matras past zich altijd volledig aan uw lichaam aan. Vanaf het moment waarop u gaat slapen tot wanneer u wakker wordt, reageert dit type matras op uw lichaam. Op de vorm ervan, op uw gewicht én op uw temperatuur. Het resultaat is een gelijke verdeling van de druk en uw gewicht, garantie voor de beste nachtrust. Wilt u een Tempur matras kopen en zelf genieten van optimaal comfort en ondersteuning – de hele nacht door? Ontdek het aanbod bij De Matrassengigant!

Beter slapen dankzij exclusieve technologieën

Het verhaal van Tempur begint in de jaren zeventig van de vorige eeuw. De National Aeronautics and Space Administration, beter bekend als de NASA, ontwikkelde toen een materiaal dat de astronauten moest beschermen en ondersteunen tijdens de lancering. Dat deed het, en zo goed, dat de slaaponderzoekers het revolutionaire materiaal wereldkundig maakten. Sindsdien stond de technologie niet stil. Innovatieve technologieën zorgen ervoor dat het visco-elastische schuim met zeer hoge dichtheid perfect inspeelt op uw lichaam. Zo kunt u een hele nacht in de meest comfortabele positie rusten. Wilt u een Tempur matras kopen online? Dan kunt u bovendien kiezen tussen drie hardheden: soft (Tempur Cloud), medium (Sensation) of firm (Original).

Wilt u het comfort van een Tempur matras zelf ervaren? Kom langs in een van onze winkels en probeer het uit. Onze experts ter plaatse beantwoorden bovendien met plezier al uw vragen over Tempur en de verschillende technologieën die deze matrassen het neusje van de zalm in de matrassenwereld maken.

Tempur hoofdkussens

Goed slapen zorgt ervoor dat u ook optimaal van uw dag kunt genieten. En goed slapen, dat doet u op Tempur. Naast een Tempur matras kopen bij De Matrassengigant kunt u in ons aanbod ook de Tempur hoofdkussens ontdekken. Zoekt u een ergonomisch hoofdkussen waarmee u uw hoofd, nek en schouders ontlast, of simpelweg een klassiek gevormd kussen, zacht of stevig? Welk type u ook zoekt, of u nekklachten hebt of niet, buik-, rug- of zijslaper bent, Tempur biedt verschillende kussens op maat van uw lichaam en uw slaapbehoeften. Kom langs in een van onze winkels en ontdek het aanbod!