Tempur One boxspring

Tempur One boxspring

Tempur Zero G 400 boxspring

Tempur Zero G 400 boxspring

Tempur North boxspring

€ 6.048,00

Toevoegen om te vergelijken
10 tot 20 dagen

Gratis levering en montage op gelijkvloers

Beschikbaarheid: Op voorraad

Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen en de poten die subtiel onder het bed zijn geplaatst, lijkt het bed te zweven.

Deze boxspring is zalig doordat het matras gemaakt is van het authentieke TEMPUR materiaal. Tempur schuim vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. U ervaart minder drukpunten en u wordt volledig ondersteund, waardoor u zich helemaal gewichtloos voelt.

Dankzij de Speciale Tempur technologie, zijn de onderdelen die de matras op zijn plaats houden, wanneer u de bedbodem omhoog brengt, volledig verborgen.

Bovendien werkt de nieuwe draadloze radiografische afstandsbediening met touchscreen altijd, ongeacht in welke richting u het richt. Zelfs onder het dekbed. De afstandsbediening is ook voorzien van geavanceerde functies zoals synchroonverstelling, zaklamp en kinderslot. Uw favoriete houdingen kunt u opslaan in de afstandsbediening, waardoor u met één druk op de knop het bed in de gewenste stand beweegt.

De North stelt u samen door te kiezen voor de gewenste maatvoering, matrassen Orginal, Cloud of Sensation, het gewenste hoofdbord en topmatras.

Waarom kiezen voor een North Boxspring? Dez is drukverlagend en vormt zicht volledig naar het lichaam. Ze zorgt ook voor een volledige ondersteuning. Een ander pluspunt is de radiografische bediening. Tenslotte zijn deze boxsprings voorzien van luxe Tempur Breeze toppers. 

  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Tempur North boxspring
  Uw waardering
  Contacteer ons
  Levertijd: 10 tot 20 dagen

  Bestellen

  Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken.

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Bij elk artikel in onze webshop staat een verwachte levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.

  De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Indien de oude matras mee moet genomen worden door ons, gelieve deze dan ook op het gelijksvloerklaar te zetten. De oude matras wordt gratis door ons meegenomen. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen.

  De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs.

  Retourneren

  Voor het aanmelden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Bij retour moeten de goederen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn matrassen, boxsprings, ledikanten en andere speciaal op maat geconfigureerde artikelen.

  Ook beslapen kussens kunnen omwille van hygiënische redenen niet retour worden gestuurd.

  De Matrassengigant probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, neem dan contact op met ons via 053-41 88 33 . De adviseurs van de matrassengigant zijn graag bereid om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

  Raadpleeg voor meer informatie de algemene voorwaarden.

  Waarom de matrassengigant?

  Kwalitatieve matrassen

  Kwaliteit gegarandeerd

  Gratis levering

  Gratis levering in België & Nederland

  Slaapgarantie

  90 dagen slaapgarantie

  Gratis oude matras terugname

  gratis terugname oude matras