Loading

Polyether toppers

 • Hulp & advies

  Wij staan voor je klaar

 • 3 Showrooms

  In België

 • Gratis levering

  In België & Nederland

 • 053 41 88 33

  Onze klantendienst helpt je graag

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
- 17%
Topdekmatras Temptation polyether schuim kleur wit
Topdekmatras Temptation polyether schuim kleur wit
Levertijd 10 tot 20 dagen
Slechts € 129,00 Normale prijs € 155,00
Bekijk details

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Polyether topper kopen bij De Matrassengigant

Indien u niet meer tevreden bent over uw huidige matras dan hoeft u niet meteen een nieuwe te kopen. De levensduur en kwaliteit van uw matras kunnen verlengd en verhoogd worden door een (polyether) topper aan te schaffen. Een topper wordt namelijk bovenop uw matras gelegd waardoor uw matras hygiënischer blijft, u geniet van meer ondersteuning en twee matrassen kunnen een worden. U kunt dus op een zeer eenvoudige manier uw huidige matras upgraden zonder de kostprijs van een nieuwe matras te betalen. Een polyether topper kopen, doet u nu bij De Matrassengigant!

Waarom zou ik kiezen voor een polyether topper?

Er bestaan verschillende toppers: een koudschuim topper, latex topper, een NASA-topper en een polyether topper. De polyether topper is de meest betaalbare optie. Dankzij deze topper kunt u uw huidige matras zeer goedkoop upgraden. Bovendien zorgt polyether zeker voor voldoende ondersteuning zodat u kunt genieten van een optimale nachtrust. Omdat deze soort topper betaalbaar is, is het ideaal om die te gebruiken voor een logeerbed. Wilt u een polyether topper kopen? Let dan zeker op het aanbevolen maximale gewicht dat de matras kan dragen.

De Matrassengigant, de expert in slaapartikelen

Bij De Matrassengigant kunt u een uitgebreid assortiment aan slaapartikelen vinden. Zo kunt u bij ons matrassen, boxspings, toppers, bedden, bedtextiel, bedbodems, en slaapkameraccessoires kopen. U kunt ons ruim assortiment zowel op onze website als in een van onze filialen bekijken. Tijdens uw zoektocht naar uw nieuw slaapartikelen kan u steeds beroep doen op een van onze experts. Dankzij onze jarenlange ervaring verlenen wij u advies op maat. Zo bent u er zeker van dat u het slaapartikel vindt dat perfect bij uw noden aansluit. Wilt u een matras, boxspring of een polyether topper kopen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan een van onze filialen.