Gratis levering

in Belgie & Nederland

Betaal cash

bij levering


Velda Bodyprint 700 Matras

* Verplichte velden
Slechts € 840,00
Levertijd : 10 tot 20 dagen
 • Gegevens

  Dit Velda Bodyprint 700 matras  is een innovatief matras doordat het ontworpen is zoals het menselijk lichaam. De matras is opgebouwd uit een kern van 16 cm Koudschuim, een ondersteuningslaag van 3 cm Bodyprint Memory en een comfortlaag van 3 cm Bodyprint Fresh. Het matras is beschikbaar in de versies soft, medium en firm (hard).

  De kern van de Velda Bodyprint 700 matras bestaat uit koudschuim die zorgt voor een optimale warmte- en vochtregulatie door de open celstructuur.  Dit wil zeggen dat koudschuim zorgt voor een goede isolatie en ventilatie.  Door de goede ventilatie blijft het matras koeler. Bij het inveren van het schuim zorgt de open celstructuur ervoor dat het matras weer terug in de oude vorm komt. Het materiaal is vormvast en zorgt ervoor dat kuilvorming bijna niet voorkomt. Vormvast houdt ook in dat de levensduur van dit koudschuim matras zéér goed is. Deze matras heeft dus een zeer stabiel ligcomfort en helpt rug- en gewrichtspijn te voorkomen. De comfort- en ondersteuningslaag versterken deze eigenschappen.

  Daarnaast heeft het Bodyprint schuim heeft een zeer hoge elasticiteit. Zo is het schuim enorm veerkrachtig waardoor je volle bewegingsvrijheid hebt en geen last van drukpunten. Bovendien heeft het matras een unieke ergonomische 7 zone ondersteuning met symmetrische profilering.  Zo heeft ze een verstevigde lordose ondersteuning door de intelligent ontworpen kussenondersteuning. Deze multi-zone matras brengt zo het drukverminderend slaapcomfort naar een ander niveau.

  Het matras is voorzien van een Tencel dubbeljersey hoes. Tencel is een heel milieuvriendelijk materiaal. De hoes is afgewerkt met 3D Aerotec textiel voor de beste ventilatie. Daarnaast is deze hoes heel verfrissend door de PCM technologie. PCM technologie zorgt voor een optimale temperatuurcontrole omdat de stof de lichaamswarmte absorbeert tijdens de slaap om deze tijdens frissere momenten (zowel ‘s nachts als overdag) weer af te staan.

 • Kenmerken

  • Merk: Velda
  • Soort matras: koudschuim
  • Hardheid: soft, medium of firm
  • Hoogte: 24 cm
  • Kern: 16 cm HR50 koudschuim
  • Hoes/tijksamenstelling: Tencel dubbeljersey met Somnifresh technologie
  • Hoes/tijk doorstikking: 3D- Aerotec stof voor een maximale ventilatie
  • Hoes/tijk afritsbaar: ja, afneembaar en wasbaar
  • Geschikt voor verstelbare bodems: ja
  • Zomer-/winterzijde: nee
  • Ventilatie: zeer goed
  • Garantie: 5 jaar
 • Begrippenlijst

  Hardheid

  De hardheid van het matras kan zacht – medium – hard of extra hard zijn.

  Hoogte

  De hoogte van een onderdeel wordt gemeten aan de hand van het middelpunt van het product.

   Kern

  Dit is de binnenkant van een matras, topper of bedbodem, de opbouw van de kern kan uit verschillende materialen bestaan zoals: polyether, pocketveren, Bonellveren, latex, traagschuim, koudschuim etc. De kern bepaald de ondersteunende eigenschappen van het matras. Om deze kern komt de afdeklaag en de hoes van het matras.

   Tencel

  Tencel stamt af van de natuurlijke kunstvezel Lyocell. Het is een plantaardige vezel die zacht aan voelt en veel vocht opneemt. Daarnaast is tencel ook erg sterk en kreukvrij.

   Comfortzones

  Dit zijn de speciale aangebrachte « zones » in het matras die opgebouwd zijn uit verschillende hardheden. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte, zodat het lichaam altijd perfect ondersteund wordt.

   Tijk

  Dit is de hoes van het matras, topper of kussen. Een goede tijk draagt bij aan het comfort, de klimaateigenschappen en de algehele hygiënische uitrusting van het slaapsysteem.

   Koudschuim

  De juiste benaming voor koudschuim is eigenlijk High Resilience (HR) schuim, ofwel schuim met hoge veerkracht. Koudschuim of HR schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt en goed vocht afvoert. Kuilvorming komt bij koudschuim niet voor. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog comfort gekoppeld aan een lange levensduur.

   3D ventilatieborder

  De 3D ventilatieborder is meestal opgebouwd in de rand van een matras. Ze voert warme lucht af, zodat je altijd comfortabel slaapt, door het gebruik van 3D-ventilatie is het matras heerlijk ventilerend en vochtregulerend.

 • Reviews

 • Bestelinfo

  Bestellen

  Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken. 

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Bij elk artikel in onze webshop staat een verwachte levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.  

  De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Indien de oude matras mee moet genomen worden door ons, gelieve deze dan ook op het gelijksvloerklaar te zetten. De oude matras wordt gratis door ons meegenomen. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen.

  De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs.

  Retourneren

  Voor het aanmelden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Bij retour moeten de goederen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn matrassen, boxsprings, ledikanten en andere speciaal op maat geconfigureerde artikelen. Ook beslapen kussens kunnen omwille van hygienische redenen niet retour worden gestuurd.

  De matrassengigant probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, neem dan contact op met ons via 053-41 88 33 . De adviseurs van de matrassengigant zijn graag bereid om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

  Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.

 • Vragen

  Heb je een vraag ? Schrijf ze hier neer