Velda matras

Velda matras: op uw lijf geschreven

Velda is een Belgisch merk en produceert al ruim 60 jaar matrassen van superieure kwaliteit. Dit label streeft ernaar om u de best mogelijke nachtrust te bieden. Met een uitgebreide collectie aan Velda matrassen zit er ongetwijfeld eentje tussen die u aanspreekt en zich perfect vormt naar uw lichaam. Niet voor niets staat Velda internationaal hoog aangeschreven als het aankomt op slaapcomfort. Dit maakt het voor u zeker interessant om een matras van Velda aan te schaffen in onze showroom of winkels.Heeft u recent een nieuw bed gekocht en zoekt u hiervoor een stevig matras? Of is uw huidige matras aan vervanging toe en wilt u een matras waarmee u weer jarenlang vooruit kunt? Een Velda matras is u ongetwijfeld op het lijf geschreven. Bij Matrassen Gigant bent u aan het juiste adres voor een passend en comfortabel Velda matras. Alles dat u nodig heeft voor een goede nachtrust komt samen in een matras van dit merk. Laat ons u inspireren en uitleggen waarom het de moeite waard is een matras van Velda aan te schaffen voor uw bed.

Het belang van een goede nachtrust

Van de 24 uur die er in een dag zitten, slaapt u er gemiddeld 8 uur van. Een degelijk matras is dan ook enorm belangrijk. U wordt elke morgen graag uitgerust wakker zónder nek- of rugklachten. Daarom wenst u een matras die comfortabel ligt én voldoende ondersteuning biedt aan uw lichaam. Matrassen zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten, maar met een Velda matras kiest u voor absolute topkwaliteit. Wat uw wensen ook zijn, Velda heeft ongetwijfeld een matras die goed aansluit op wat u belangrijk vindt.

 

Kenmerken van een Velda matras

Bij de aankoop van een matras is het belangrijk dat hij het lichaam perfecte ondersteuning biedt. Gelukkig zit dit bij Velda helemaal goed. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit P300, Pocket Royal, Bodyprint of Velda Gelfresh matrassen. Elk product is tot in de puntjes afwerkt en ligt uiterst comfortabel. Aan de hand van uw wensen bepaalt u welke matras het beste aansluit op uw verwachtingen. De matrassen zijn er namelijk in 2 of 3 hardheden en dit maakt het selecteren van het juiste matras een stuk eenvoudiger. Komt u ergens niet uit of loopt u tegen bepaalde zaken? Doe gerust een beroep op onze klantenservice.Gezond slapen en wakker worden op een Velda matras

Gezond slapen en wakker worden doet u op een Velda matras. Op het gebied van slaapcomfort maakt Velda gebruik van zowel oude als nieuwe technieken. Een aantal factoren die in elk matras terugkeren zijn bijvoorbeeld de ergonomische ondersteuning en prettige comfortlagen. Verder speelt ook vochtregulatie een belangrijke rol. Het is niet fijn om badend in het zweet wakker te worden. Bovendien is het wel zo prettig als u de matras goed kan luchten zodat deze altijd fris ruikt. Matrassen van Velda zijn dan ook luchtdoorlatend en hebben het vermogen een optimaal slaapklimaat te reguleren voor een goede en gezonde nachtrust.

Een goed matras tegen een eerlijke prijs

Bij Velda draait het niet alleen om een kwalitatief matras, maar het bedrijf zet ook in op een scherpe prijs. Dit ziet u dan ook terug in het aanbod Velda matrassen in onze webshop en winkels. Verdiep u daarom in de verschillende matrassen van Matrassen Gigant en maak een keuze voor een matras die het beste bij u past. Dankzij de scherpe prijzen van Matrassen Gigant betaalt u nooit een euro teveel, maar stapt u met plezier in en uit bed. Ontdek daarom de meerwaarde van een Velda matras en laat ons u helpen bij het maken van een goede keuze.

Hierom slaapt u op een Velda matras

Het is om meerdere redenen interessant een keuze te maken voor een matras van dit Belgische merk:

  • Er is altijd een combinatie van één of meerdere pocketverenlagen.
  • Een matras is voorzien van 7 verschillende comfortzones.
  • De pocketveren hebben verschillende draaddiktes, waaronder het gehele lichaam optimaal wordt ondersteund.
  • Dankzij een laag Pulse-latex of duurzaam schuim verzekert u zichzelf van een lange levensduur van uw Velda matras.

Reden genoeg dus om eens een kijkje te nemen bij het aanbod Velda matrassen in onze winkels of bestel direct het gewenste matras in onze webshop.

Waarom u een Velda matras koopt bij Matrassen Gigant

Matrassen Gigant is een familiebedrijf en al meer dan 20 jaar actief. Wij leveren rechtstreeks via de fabrikant of leverancier zónder gebruik te maken van een tussenpersoon. Welke voordelen wij u bieden?

  • U profiteert van deskundig advies via telefoon, chat en social media.
  • Wij bieden u een uitstekende kwaliteit matras en 90 dagen slaapgarantie.
  • Uw oude matras nemen we gratis voor u mee.
  • Uw nieuwe matras leveren wij gratis in zowel België als Nederland.

Bekijk direct het aanbod op onze site of breng een bezoekje aan een van onze 3 showrooms.

Ontvang onze nieuwsbrief