Gratis levering

in Belgie & Nederland

Betaal cash

bij levering


Velda Pocket P300 Latex matras

* Verplichte velden
Slechts € 473,00
Levertijd : 10 tot 20 dagen
 • Gegevens

  Dit Pocket Royal Latex matras van Velda is een innovatief matras door de combinatie van latex en pocketveren. De matras is opgebouwd uit een kern van 300 pocketveren en een tweezijdige comfortlaag uit 25 mm perfolatex.  Deze matras is door de latex de soepelste van de P300  collectie. Het matras is beschikbaar in de versies soft, medium en firm (hard).

   De kern van tonvormige pocketveren zorgt voor het ligcomfort en een goede ondersteuning. De pocketverenkern heeft 300 pocketveren/m2. Daarnaast heeft deze matras een ergonomische 7 zones comfort ondersteuning en biedt onder andere een optimale ondersteuning aan hoofd, schouders, lenden, heupen, lage rug, bekken en knieën. Hierdoor kan het matras zich goed aan uw lichaam ansluiten.

   De comfortlaag is tweezijdig en bestaat uit 25 mm dikke laag perfolatex. Latex sluit perfect aan op de contouren van uw lichaam en biedt tegelijk een goede ondersteuning. Hierdoor helpt het matras nekklachten voorkomen. Dit matras heeft een blijvende elasticiteit doordat de latex veerkrachtig en soepel is. Dit zorgt voor een hoger slaapcomfort.

   Er zijn twee soorten hoezen te verkrijgen, één in een wol en één in een premium versie. De wolhoes is een bi-elastische dubbeldoek, tweezijdig doorstikt en vervaardigd met zuivere scheerwol en wildzijde. Deze hoes is afneembaar door de 4-zijdige ritssluiting en chemisch reinigbaar.  Deze wolhoes zorgt voor een goede isolatie en optimale vochtregulatie door de 4-zijdige 3D Aerotec.

   De Premium hoes heeft ook een bi-elastische dubbeldoek dat tweezijdig doorstikt is met anti-allergisch Aegis Premium-materiaal. De hoes is afneembaar en wasbaar tot max 60°C. Ze zorgt ook voor optimale ventilatie door de 4-zijdige 3D-Aerotec hoes.

 • Kenmerken

  • Merk: Velda
  • Soort matras: pocketveren
  • Kern:  tonvormige pocketveren met 375 veren per m2
  • Hardheid: soft, medium of firm
  • Hoogte: 21 cm
  • Afdeklaag: tweezijdige comfortlaag uit perfolatex
  • Aantal comfortzones: 7 zones
  • Hoes/tijksamenstelling: zuivere scheerwol of Aegis Premium
  • Hoes/tijk doorstikking: beide zijden doorstikt op zuivere wol of op anti-allergische Aegis Premium vezels
  • Hoes/tijk afritsbaar: ja, wasbaar en afneembaar
  • Anti-allergisch: ja
  • Geschikt voor verstelbare bodems: ja
  • Ventilatie: zeer goed
  • Zomer en winterzijde: neen
  • Weerszijden beslaapbaar: ja
  • Garantie: 5 jaar
 • Begrippenlijst

  Afdeklaag

  Dit is de laag die bovenop de kern van een matras of topper wordt geplaatst voor extra comfort en ondersteuning. Des te luxer de afdeklaag is, des te hoger de prijs van het matras. Het materiaal van de afdeklaag bestaat in het algemeen uit: polyether, koudschuim, traagschuim, latex of talalay latex.

   Hardheid

  De hardheid van het matras kan zacht – medium – hard of extra hard zijn.

   Hoogte

  De hoogte van een onderdeel wordt gemeten aan de hand van het middelpunt van het product.

   Kern

  Dit is de binnenkant van een matras, topper of bedbodem, de opbouw van de kern kan uit verschillende materialen bestaan zoals: polyether, pocketveren, Bonellveren, latex, traagschuim, koudschuim etc. De kern bepaald de ondersteunende eigenschappen van het matras. Om deze kern komt de afdeklaag en de hoes van het matras.

   Comfortzones

  Dit zijn de speciale aangebrachte « zones » in het matras die opgebouwd zijn uit verschillende hardheden. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte, zodat het lichaam altijd perfect ondersteund wordt.

   Tijk

  Dit is de hoes van het matras, topper of kussen. Een goede tijk draagt bij aan het comfort, de klimaateigenschappen en de algehele hygiënische uitrusting van het slaapsysteem.

   Pocketveren

  Pocketvering kenmerkt zich door een wat steviger comfort. De opbouw van het product bestaat uit vele tonvormige veren die elk individueel in losse zakjes zijn verpakt. Hierdoor kan elke veer individueel van elkaar bewegen en zich naar je lichaam vormen. Pocketveren hebben een goede veerkracht en bieden daardoor een goede ondersteuning van het lichaam voor een stabieler ligcomfort. Pocketvering producten zijn vaak opgebouwd in comfortzones waarbij de veren verschillende hardheden hebben. Hierdoor voelt het soepeler aan bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte, zodat je lichaam altijd perfect ondersteund wordt.

   Latex

  Latex is van oorsprong een natuurproduct, maar wordt ook langs chemische weg uit nafta vervaardigd. Het grote verschil tussen natuurlatex en synthetische latex is dat synthetische latex in veel mindere mate poreus is dan natuurlijke. Volgens de Europese norm mag een matras met minimaal 40% aandeel van natuurlatex al een natuurlatexmatras worden genoemd. De Zwitserse norm ligt hoger, pas bij een aandeel van meer dan 85% natuurlatex mag een schuimrubber matras als natuurlatex worden aangeboden.

 • Reviews

 • Bestelinfo

  Bestellen

  Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken. 

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Bij elk artikel in onze webshop staat een verwachte levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.  

  De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Indien de oude matras mee moet genomen worden door ons, gelieve deze dan ook op het gelijksvloerklaar te zetten. De oude matras wordt gratis door ons meegenomen. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen.

  De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs.

  Retourneren

  Voor het aanmelden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Bij retour moeten de goederen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn matrassen, boxsprings, ledikanten en andere speciaal op maat geconfigureerde artikelen. Ook beslapen kussens kunnen omwille van hygienische redenen niet retour worden gestuurd.

  De matrassengigant probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, neem dan contact op met ons via 053-41 88 33 . De adviseurs van de matrassengigant zijn graag bereid om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

  Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.

 • Vragen

  Heb je een vraag ? Schrijf ze hier neer