Gratis levering

in Belgie & Nederland

Betaal cash

bij levering


Velda Pulse Original Matras

* Verplichte velden
Slechts € 784,00
Levertijd : 10 tot 20 dagen
 • Gegevens

  Dit Velda Pulse Original matras is een innovatief matras door het gebruik van 100 % Pulse latex volgens het SONICORE- procédé. De matras is opgebouwd uit een kern van 18 cm Pulse Latex die is samengesteld uit 3 comfortlagen. Het matras is beschikbaar in de versies soft, medium en firm (hard).

  De kern van Pulse latex is volgens het Sonocore-proces geproduceerd.  Dankzij het Sonocore-proces krijgt Pulse latex een homogene schuimstructuur. Deze homogene structuur is uitermate belangrijk. Pulse-latexcomponenten beschikken over een uitstekende veerkracht en hebben een extreem hoge treksterkte. Dankzij de bijzondere ventilerende eigenschappen van de schuimstructuur zorgt Pulselatex voor een perfect gebalanceerd microklimaat en een optimale vochtregulatie. Pulse-latex blinkt uit op het vlak van comfort door de gezoneerde opbouw voor optimaal schoudercomfort.

  De Pulse Original matrassen zijn samengesteld uit 3 progressieve comfortlagen. Deze comfortlagen zijn aangepast aan de hardheid van het matras. Zo gaat een zachte matras een zachte comfortlaag hebben.

  Het matras is voorzien van een Superstretch hoes. Deze is, zoals de naam doet vermoeden, uiterst elastisch in alle richtingen. Dit zorgt voor een perfecte aansluiting van de matras aan het lichaam en geeft een gevoel van gewichtloosheid. De hoes is afgewerkt met 3D Aerotec textiel voor de beste ventilatie.  Daarnaast is deze hoes heel verfrissend door de PCM technologie. PCM technologie zorgt voor een optimale temperatuurcontrole omdat de stof de lichaamswarmte absorbeert tijdens de slaap om deze tijdens frissere momenten (zowel s nachts als overdag) weer af te staan.

 • Kenmerken

  • Merk: Velda
  • Soort matras: latex
  • Hardheid: soft, medium of firm
  • Hoogte: 20 cm
  • Hoes/tijksamenstelling: Superstretch hoes met PCM technologie
  • Hoes/tijk doorstikking: 3D- Aerotec stof voor een maximale ventilatie
  • Hoes/tijk afritsbaar: ja, afneembaar en wasbaar
  • Anti-allergisch: ja
  • Geschikt voor verstelbare bodems: ja
  • Ventilatie: zeer goed
  • Garantie: 5 jaar
 • Begrippenlijst

  Latex

  Latex is van oorsprong een natuurproduct, maar wordt ook langs chemische weg uit nafta vervaardigd. Het grote verschil tussen natuurlatex en synthetische latex is dat synthetische latex in veel mindere mate poreus is dan natuurlijke. Volgens de Europese norm mag een matras met minimaal 40% aandeel van natuurlatex al een natuurlatexmatras worden genoemd. De Zwitserse norm ligt hoger, pas bij een aandeel van meer dan 85% natuurlatex mag een schuimrubber matras als natuurlatex worden aangeboden.

   Hardheid

  De hardheid van het matras kan zacht – medium – hard of extra hard zijn.

   Hoogte

  De hoogte van een onderdeel wordt gemeten aan de hand van het middelpunt van het product.

   Kern

  Dit is de binnenkant van een matras, topper of bedbodem, de opbouw van de kern kan uit verschillende materialen bestaan zoals: polyether, pocketveren, Bonellveren, latex, traagschuim, koudschuim etc. De kern bepaald de ondersteunende eigenschappen van het matras. Om deze kern komt de afdeklaag en de hoes van het matras.

   Comfortzones

  Dit zijn de speciale aangebrachte « zones » in het matras die opgebouwd zijn uit verschillende hardheden. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte, zodat het lichaam altijd perfect ondersteund wordt.

  Tijk

  Dit is de hoes van het matras, topper of kussen. Een goede tijk draagt bij aan het comfort, de klimaateigenschappen en de algehele hygiënische uitrusting van het slaapsysteem.

   Pulse Latex

  Pulse latex krijgt door zijn microgolf productieproces een celstructuur die van binnen naar buiten wordt opgebouwd. Hierdoor verkrijg je een goed slaapcomfort, een lange levensduur en is het meest ecologische op de latexmarkt.

 • Reviews

 • Bestelinfo

  Bestellen

  Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken. 

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Bij elk artikel in onze webshop staat een verwachte levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.  

  De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Indien de oude matras mee moet genomen worden door ons, gelieve deze dan ook op het gelijksvloerklaar te zetten. De oude matras wordt gratis door ons meegenomen. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen.

  De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs.

  Retourneren

  Voor het aanmelden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Bij retour moeten de goederen in de originele verpakking worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn matrassen, boxsprings, ledikanten en andere speciaal op maat geconfigureerde artikelen. Ook beslapen kussens kunnen omwille van hygienische redenen niet retour worden gestuurd.

  De matrassengigant probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, neem dan contact op met ons via 053-41 88 33 . De adviseurs van de matrassengigant zijn graag bereid om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

  Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.

 • Vragen

  Heb je een vraag ? Schrijf ze hier neer