Kasten op maat kopen bij De Matrassengigant

Een bed of boxspring in uw slaapkamer is uiteraard het meest essentiële meubelstuk van uw slaapkamer. Maar natuurlijk hebt u ook een plek nodig voor al uw spullen, van kleding tot beddengoed. Daarnaast wilt u misschien ook uw collectie schoenen opbergen in uw slaapkamer. Welke spullen u ook allemaal een plaatsje wenst te geven, bij De Matrassengigant kunt u kasten op maat kopen. Wij tekenen uw volledige slaapkamer in 3D: dressing, kleerkast, nachttafel, bed of boxspring … Alles krijgt een plaats in 3D, waarbij we rekening houden met de oppervlakte en afmetingen, logische indeling, het gewenste aantal kasten. U bepaalt, wij sturen bij indien u dat wenst. Zo ontwerpen we samen uw droomslaapkamer. Onze tekening bezorgen we aan een van onze vaste schrijnwerkers, die na afspraak langskomt om alles na te meten. Daarna gaat hij aan de slag om uw kasten op maat te maken. Volledig zoals u het wenst.

Maatwerk kasten

Ook uw partner voor een matras op maat!

Bij ons kunt u dus niet alleen terecht voor kasten op maat kopen, maar ook voor matrassen op maat van uw lichaam en behoeften! Hebt u een matras op maat nodig? Zoekt u de perfecte matras voor uw lichaam? Onze experts begeleiden u graag om de juiste matras te vinden. Er zijn immers verschillende soorten matrassen, en wellicht weet u zelf eigenlijk niet welk type het beste aansluit bij uw behoeften. Ligt u liever zacht of hard of ergens tussenin? Hebt u het graag goed warm terwijl u slaapt? Of is het best dat uw matras goed ventileert omdat u het snel warm hebt? Hebt u rug- of nekklachten? De antwoorden op deze en andere vragen bepalen welke matras u best kiest voor optimale nachtrust.

Alles voor uw slaapkamer

Bij De Matrassengigant kunt u niet alleen kasten op maat kopen. U vindt in ons ook de perfecte partner voor boxsprings, toppers, bedden, slaapkamersmeubels, bedtextiel en bedbodems. Wij beschikken over een ruim assortiment, waaronder verschillende (Belgische) topmerken, zoals Velda en Van Landschoot matrassen. Onze missie? Uw slaapcomfort!

Ontvang onze nieuwsbrief